2777
2789
عنوان

كلاس رقص

| مشاهده متن کامل بحث + 1607 بازدید | 25 پست
خب عزیزم پکیج های رقص تهیه کن تو خونه از صفر تا صد آموزش ببین اگ‌خواستی بهت میدم تفلی بچت هم گناه دا ...

سلام خانومی منم برای مراسمم نیاز به راهنمایی دارم ممکنه کمکم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم پکیج های رقص تهیه کن تو خونه از صفر تا صد آموزش ببین اگ‌خواستی بهت میدم تفلی بچت هم گناه دا ...

من برا رقص اذري ميرم ولي مشكلي نيس اگ دارين بفرستين برام چ اشكال داره بيشتر ياد ميگيرم

سلام خانومی منم برای مراسمم نیاز به راهنمایی دارم ممکنه کمکم کنین

اره عزیزم رقص فارسی آموزش صفر تا صد اگه خواستی بهم بگو خیلی هم راحت آدم می‌فهمه سریع یاد میگیره هزینش 700اصلی 

ولی من چون خودم بهتون میدم 250 اگه خواستی بگو 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
من برا رقص اذري ميرم ولي مشكلي نيس اگ دارين بفرستين برام چ اشكال داره بيشتر ياد ميگيرم

فارسی 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
مربيش كيع

یکیش پرشا

سلام وقت همگی بخیر ، دنبال شماره ی کلاس رقص لیلی جون بودم 

شمارشون رو پیدا کردم

۰۹۱۲۶۳۶۰۸۹۰ البته خط کاریشون این نبود ولی جواب میدن ، 

اسمشون لیلی هستش .

بدون اغراق ،  از نظر من بهترین دنسر دنیاست ، بنظرم چون آواز خوان هم هستن خیلی خوب رابطه ی رقص و موسیقی رو میفهمن 

رقص ایرانیش رو من رفتم و بارها با رقصشون اشک ریختم ،

. ضمن اینکه تنها طراح رقص گرجستانی در ایران هم هستن ، اصلا کسی توی ایران رقص گرجی یاد نمیده.