2777
2789
ما فقط افطار تا افطار میخوریم   سحری بلند نمیشیم

گرسنت نمیشه آخه روز ها داره بلند میشه 

قبل خواب یه جیزی بخور بخواب 

منم سحری های خیلی خوابم میاد 

آب که میزنم صورت وضو بگیرم خوابم میپره دیگه بیدارم 

تا یه ساعت بعد سحری سر گرم  گوشی میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاعلی چطوری دووم میارین 😐🤲

عادت کردیم گلم ؛ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

گرسنت نمیشه آخه روز ها داره بلند میشه  قبل خواب یه جیزی بخور بخواب  منم سحری های خیلی خو ...

نه  گشنم نمیشه ؛ چون معمولا  صبح ها تو خونم اگه بخوام بیرون برم عصره فعالیت چندانی هم ندارم 

نه و چندین ساله دیگه بلند نمیشیم  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سلام خوبی؟حال دلت بهترشده؟تونستی کناربیای

قربونت برم عزیزم 

بگم آره ؟ دروغها؛ بگم نه ؟ناراحت میشی

نه عزیزم امشبداداش کوچیکم میگه آبجی چرا تو شبها گریه میکنی؟ 

گفتم نه کی گفته ؟ گفت صدات میشنوم .... فکر نمیکردم بشنوه از اتاقش . 

خیلی کارها کردم خوب بشم خییییلی 

از باشگاه رفتن ؛موهای بلندم از ته  زدن ؛گوشیم همراه تمام عکسها و فیلمها و... منفجر شدن ؛ تمام لباسهام بخشیدم ؛تمام وسابیلایی و هدیه هاش قایم کردن ؛  از مشاور کمک گرفتن ؛  مهمونی رفتن و مهمونی گرفتن ..... 

ولی .... خدا منو گذاشته واسه سوختن ....

قربونت برم عزیزم   بگم آره ؟ دروغها؛ بگم نه ؟ناراحت میشی  نه عزیزم امشبداد ...

عزیزم.هنورم نمیخوای بگی چیشد که باوجود این عشق بهم نرسیدیت و اون زن گرفت

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
سلام خوبی؟حال دلت بهترشده؟تونستی کناربیای

اونقدر   دلم از خدا پره....  اونقدر امروز نگاه آسمون کردمو پوزخند زدم بهش گفتم  دروغ میگی دوسم داری!  دوروغ میگی بغلم میکنی 

گفتم  چ جور دلت میاد الان بغلم نکنی ارووومم نکنی... اینا چیه یه مشت آشغال فکری توذهن منه ک چشامو کاسه خون کرده؟ 

من خطا کردم؟ گناه کردم؟ تو ببخش..... 

من مسیرو اشتباه رفتم رسیدم اینجا؟ تو مسیرم عوض کن....  چقدر بد بودم  ک لایق رسیدن ب اینجام آخه؟ 

تو بگو چی بلد بودم ک نکردم؟ اگه بازم. لایق ارامش نیستم بلد نبودم تو یادم بده.... 

من اگه  وابسته ب اون شدم  تو چرا جلوم نگرفتی بگی نههههه.... جیزه .... خطر وداره برات ...... خطره مرگ قلبت تو تمام شبها و روزهای ک داری رو زمین راه میری  

تو چرا   بهم مهارت نداده بودی ک  نخوام برم   و بسوزونم ایندمو... 

چرا  هر چ نگاه میکنم  امسالم با سال قبلم   هییییچ تغیییری رو بهتری نکرده زندگیم.... 

خدا دردت از طاقتم  بیشتره ها ب دادم برس.... دارم میمیرم زیر اشکو گریه هاما....   آروووومم کن 

اونقدر بلند بلند حرف زدم تو ماشین با خدا  

بی خیال همه آدمهای ک با تعجب نگام میکردن .... 

اونا امروز نمیفهمیدن ک یه سال و یه ماههه من جییغ کشیدمو آروومی ای ندیدم .... 

اونا نمیدونن  چقدر ب قوی بودن و مثبت بودن مشهور بودم و چقدر ضیف شدم !

فقط خدا میبینه 

اونقدر   دلم از خدا پره....  اونقدر امروز نگاه آسمون کردمو پوزخند زدم بهش گفتم  دروغ ...

😞خب بگو علت جداییتون چیه چرا رفت زن گرفت و توموندی حال الانت

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
عزیزم.هنورم نمیخوای بگی چیشد که باوجود این عشق بهم نرسیدیت و اون زن گرفت

چی بگم گلم ؟    فقط میگم چیزی برا برا هم بودن کم نذاشتیمو نشد

منی  ک تا این سن   حتی خانوادم بهم نگفته بودن فلان کار نکن   چون خودم ب شدت رعایت میکردم . 

آخراش سیلی خوردم ،   ببخشید این حرفو  واسه اولین بار   میگم  ؛ کتک خوردم در حدی ک ی قدم    تا مرگ  فاصله داشتم؛لبم پاره میشد ؛   و زیر  کتکا  و تو جو داغون  و متشنج میگفتم اگه میخوایین بگم اون بده ؛همین جا بکشینم ؛اگه میخواین بگم اون نباشه ؛ همین جا    کاری کنید بمیرم ؛قسم میخورم یه قدم عقب نمیرم ؛ (جزییات این کتک و نپرس عزیزم تا همینجاش گفتم ک بدونی  تا مرگمم تلاش کردم )

اونم  کم نذاشت تا خوده صبح تو کوچمون میموند .. و میگفت نمیرم   تو خونم، وقتی نمیتونم   دستتو بگیرم با خودم ببرم؛  اونقدر  گریه میکرد ؛

اووووف و اوووف و اوووووف ؛ 

آدم ضعیفی نیستم ؛ ولی  ؛  خدا خودش از دلم خبر داره من  دوست الان  زندگیم پایان پیدا کنه ؛ شبها تا صبح واسه خدا نقشه میکشم ک ببین .... اگه اینجوری بمیرم کسی نمیفهمه از درد اون مردم ....  پس  راضی شو ببرم پیش خودت ... 

صبح ها بلند میشم میگم اگه اینجوری خودمو مشغول کنم  زودتر میگذره   برسم ب مرگ . 

چی بگم گلم ؟    فقط میگم چیزی برا برا هم بودن کم نذاشتیمو نشد   منی  ک ت ...

ای بابا.کاش خانوادت میزاشتن بهم برسین که الان حالت این نبود ولی ببسن اون رفته زن گرفته زنش بارداره ببین معذرت میخوام وقتی رابطه جنسی داره یعنی حالش خوبه اونجا چرا تو انقدر خودتو ژجر میدی.تاکی؟تاکجا؟داری نابود میشی اون زندگی میکنه

اره تنها. سحری خوردن اصلا حس خوبی نیست  من باز خوب مامانم هست با هم سحری میخوریم

من همسرم شبکاره

پسرمم گفتم میری مدرسه نگیر ضعف نکنی

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
 چی بگم گلم ؟    فقط میگم چیزی برا برا هم بودن کم نذاشتیمو نشد   منی  ک ت ...

درکت میکنم 

فقط اینو بدون من  ۳۴ ساله 

بهت میگم 

میگذره یه جوری میگذره که باورت نمیشه و به این روزا میخندی .ته دلت خالیه و احساس پوچی داره دنیا برات تموم 

بزار بگذره دورانش انقدر حالت خوب میشه .الهی آدم مناسب سر راهت قرار بگیره

من مامان شدم🥲
ای بابا.کاش خانوادت میزاشتن بهم برسین که الان حالت این نبود ولی ببسن اون رفته زن گرفته زنش بارداره ب ...

نوووش جونش ؛  هر چه آرزوی خوبه مال اون .....

خیلی تو زندگیش درد کشیده  ؛ خیلی ........ حقشه ی زندگی آروم ولی... حال اونم بده  عزیزم ...... 

شاید  نه ب بدی من  ولی کمترم نیس(  خودش قسم میخورد تو نمیدونی واسه من سختتره تا تو ....قسم خورد   ایشالله ک قسمشم دروغ باشه  )

درکت میکنم  فقط اینو بدون من  ۳۴ ساله  بهت میگم  میگذره یه جوری میگذره که باو ...

دعای خوبت ب زندگیت برگرده ... 

نوووش جونش ؛  هر چه آرزوی خوبه مال اون .....  خیلی تو زندگیش درد کشیده  ؛ خیلی ...

مطمئن باش نیست اگه بود به این زودی زن نمیگزفت مطمئن باش داره از تحساست سو استفاده میکنه تورخدا بخودت بیا توروخدا بزارحالت خوب بشه