2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مراقب خودت باش از پله زیاد بالاپایین نرو‌  خم و راست زیاد نشو تا خدایی نکرده لکه بینی نداشته ...

تو عید مهمون داشتیم زیاد کار کردم🥺🥺

همش دعا کردم سالم و بی خطر باشه .

ولی لکه بینی ندارم الحمدلله

چند وقتته شما؟ ما طبقه دومیم 🥴🥴 تو عید مهمون داشتم چند شب، خیلی سرپا بودم.همش میترسم و استرس دارم

نه هفته .ما طبقه اولیم .باید مهمون قبول نمیکردی تو که بارداری .خداروشکر ما مهمون نداشتیم .اگه میخواست اتفاقی بیفته خدانکنه همون موقع میفتاد نگران نباش ولی از این به بعد خیلی رعایت کن .زیر دلت درد نگرفت؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
انقدر خوردم دلمو زده

اگ تایپیک بسته نشدوقت سحر ميگمت از یه نفر ک میدونه میپرسم 

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
نمیدونم بخدا  یکی از تخمدانام تنبله اما شوهرمم اصلا نمیاد آزمایش بده  چندساله اقدامم

منم تنبلی شدید داشتم.

رفتم دکتر بعد یکی دو جلسه یه آمپول داد زدم برای تحریک تخمدانام،خیلی تقویت شدن.بعدش اقدام داشتم حامله شدم.

در حالیکه اصلا انتظار نداشتم خدایی.

شما هم یه دکتر خوب رو پیدا کن و مرتب برو.

به حرف دیگران هم اهمیت نده هرکی گفت اینکار خوبه 

تو عید مهمون داشتیم زیاد کار کردم🥺🥺 همش دعا کردم سالم و بی خطر باشه . ولی لکه بینی ندارم الحمدلل ...

نه گلی گذشت دیگ اگ خدایی نکرده میخواست طوری بشه میشد‌

خطر رفع شده

ولی تا سه چهارماخگی‌خیلی مراقب خودت باش 

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇