2777
2789
بنظرم حساس شدی ..شاید کارش بد بوده ولی از روی شوخی یا حسادت  بوده ولی منظور بدی نداشته

نمیدونم برای همین از شما هم میپرسم..

ادم بعضی چیزارو‌نمیتونه به خانواده خودش یا اشناهاش بگه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو رابطه ی مادرشوهر و شوهرت حساس نباش خب مادرشه و شاید از قصد نیس ب هر حال جیگرگوششه و از دست توام ک ...

ولی من اگر مادر شدم هیچ وقت اینطوری برای پسرم بوس نمیفرستم

ببین دقت کن تکرار میشه یا نه  بعد اگه خدای نکرده تکرار شد بگو به شوهرت آدم خجالت میکشه تو و ما ...

خیلی اینجور چیزا تکرار میشه ولی من همش میگفتم من حساسم تا اینکه این حرکت رو دیدم و واقعا شوکه شدم

قبل شوهر شما باشه پسراونه به خدا منم پسرم ۱۸ سالشه الان پنج ساله تو گوشیم عشق مامان سیو هست جایی بره نیم ساعت دور کنه نگران میشم زنگ میزنم هر جا لباس شیک ببینم میخرم تمام زندگیم بچه هام هست حالا وقتی زن گرفت من باید قیدشو بزنم ...

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
قبل شوهر شما باشه پسراونه به خدا منم پسرم ۱۸ سالشه الان پنج ساله تو گوشیم عشق مامان سیو هست جایی بره ...

نه چرا قیدشو بزنی مادرشی شما ولی چیزی که من میگم فرق داره حق داری متوجه نشی 

نمیدونم برای همین از شما هم میپرسم.. ادم بعضی چیزارو‌نمیتونه به خانواده خودش یا اشناهاش بگه..

خودت بیشتر شخصیت مادر و همسرت رو میشناسی.. من خیلی از محارم رو دیدم که حرکات زننده انجام میدن ولی صرفا از رو بی عقلی و سبکسری و خودنمایی بوده وگرنه هیچ چیز دیگه ای پشتش نبوده .... اساسا این یه رفتار اشتباست حتی اگه طرف منظور خاصی نداشته باشه 

قبل شوهر شما باشه پسراونه به خدا منم پسرم ۱۸ سالشه الان پنج ساله تو گوشیم عشق مامان سیو هست جایی بره ...

اما مادرشوهر خوبی باش 

مادرسوهر من که خون ب جیگرم کرده 💔

الهم عجل الولیک الفرج
اما مادرشوهر خوبی باش  مادرسوهر من که خون ب جیگرم کرده 💔

من دختر ندارم قطعا هوا عروسم دارم ...عزیزم مادرشوهر بد ندیدی اگه بگم چه مادرشوهری داشتم قطعا برمیگردی دست مادرشوهرت میبوسی من پسرم ۱۳ سالش بود مادرشوهرم میرفت واسه شوهرم خواستگاری باگل وشیرینی

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته