2777
2789
عزیز دلم خودم با افتخار لُر هستمممممم  چرا انقد بدبین هستی ، این فحش رو زیاد ب کار می‌بریم&nbs ...

من سوال کردم ...پرسیدم که متوجه بشم...من اگه مطمئن بودم قصدت توهین بوده خب اینجوری نمیپرسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید میگفتی لزبین 👨‍🦼

خب اونطوری خودشم ل‌ز محسوب میشه دیگه 😂

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >
عزیز دلم خودم با افتخار لُر هستمممممم  چرا انقد بدبین هستی ، این فحش رو زیاد ب کار می‌بریم&nbs ...

منم فک کردم قصد توهین داری ولی چیزی نگفتم، گفتم شاید من دارم اشتباه میکنم(شرمنده واقعا)😂🤦🏻‍♀️

ازاین حرفا چون زیاد گفتن دیگه همه ب ی معنی میگیرن 🤷🏻‍♀️

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >
خوشبحال شما چقدر بلد هستین و لاکچری  من معذرت میخام ک نمی‌دونستم این لغت رو 😂😂😂☺️

حالا بده یه چیزی یاد گرفتی، دفعه دیگه اینجوری سوتی نمی‌دی و به طرف نمیگی لری و لرها فکر نمیکنن بهشون توهین کردی؟ 

حرص نخور تو هم یاد بگیر

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
منم فک کردم قصد توهین داری ولی چیزی نگفتم، گفتم شاید من دارم اشتباه میکنم(شرمنده واقعا)😂🤦🏻‍♀️ از ...

فدات عزیزم اشکالی نداره بازم خداروشکر یه خورده تحمل کردین و فهمیدین ک قصد توهین نداشتم ، خودم لرم ☺️ 

بله گلم حق با شماست ممکنه منم اشتباها همین حرکت دوستمون رو انجام بدم و زود قضاوت کنم 

حالا بده یه چیزی یاد گرفتی، دفعه دیگه اینجوری سوتی نمی‌دی و به طرف نمیگی لری و لرها فکر نمیکنن بهشون ...

لطفا کامنت هام رو بخون ک فک نکنی توهین کردم 

من حتی ۱ درصد هم حرص نخوردم، برای حرص بخورم 

خیلی از کلمات هستن ممکنه ب گوش آدم نخورده باشه  

شما فک کنم خودتون اینجور مواقع حرص میخوری خیال نکن بقیه هم اینجورین نه خداروشکر نیاز نیس از کسی مثه شما با این طرز فکر چیزی یاد بگیرم☺️😊

فدات عزیزم اشکالی نداره بازم خداروشکر یه خورده تحمل کردین و فهمیدین ک قصد توهین نداشتم ، خودم لرم ☺️ ...

ممنونم بابت واکنش خوبتون : >✨️

آره چون معمولا بعضیا برای توهین از قومیت‌ها استفاده میکنن واسه همین بد برداشت میشه 😬

ممنونم بابت واکنش خوبتون : >✨️ آره چون معمولا بعضیا برای توهین از قومیت‌ها استفاده میکنن واسه هم ...

قربونت برم عزیزم اتفاقا شما هم عاااااالی برخورد کردین 

موفق باشی گلم🌹💕💚 

بله دقیقا اینجوری صحبت میکنن میگم ک شایدم خودم ب اشتباه میفتادم 😄

قربونت برم عزیزم اتفاقا شما هم عاااااالی برخورد کردین  موفق باشی گلم🌹💕💚  بله دقیقا ای ...

مرسی، همچنین شمااا ^-^✨️

چیز اشتباهیه ک همون بعضیا رایج کردن 🤦🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792