2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست
نه باور کن من حسود نیستم بزا تعریف کنم واست من یک درسیو شدم بیس اون نونزده و معلمم با اینکه اون عالی ...

خب پس ولش کن تا وقتی خودش نیومده سمتت محلش نده . ولی اگه دیدی خودش اومد و خواست باز باهات صمیمی باشه بیخیال روزای گذشته شو و باهاش ادامه بده چون این دوران میگذره و خاطراتش برات میمونه 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕

میدونم اینجور بحثا واقعا بچگونه اس اما واقعا خسته شدم

الان فردا کنفرانس دارم بش میگم چیکار کردی بم میگه من نمیتونم انجام بدم گفتم همو اول میگفای میگ من همون اولم نمیخاستم تو مجبورم کردی منکه چاقو زیر گلوش نذاشتم که بگم باید بیای بعد الان فردا تک و تنها موندم میخام چجور کنفرانسمو بدم اما اگه این کاره خودش بود الان هی تذکر که درست انجام بده کارو خوب حفظ کنی و این چرتو پرتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس ولش کن تا وقتی خودش نیومده سمتت محلش نده . ولی اگه دیدی خودش اومد و خواست باز باهات صمیمی باشه ...

دقیقا همش همینکارو میکنه اما میدونی چه وقتایی؟ وقتایی که بم نیاز داره به من میگف تقلب برسون من بهش رسوندم بهش بعد میزدم به پاش هرچی زدم جواب نداد داش با دوسته دیگش خرف میزد چون برگه اشو داده بود

چجوری؟ هر موقع دعوامون شده یکاری کرده که باش دوست شم یعنب خودمم کوتا اومدم مثلا گف چرا بی محلی میکنی ...

بشینین باهم صحبت کنین بهش بگو بعضی از رفتار هایی که انجام میدی باعث میشه من آسیب ببینم و آزار دهنده است بهش بگو علت اینکارا چیه چرا این کارارو انجام میدی 

دقیقا همش همینکارو میکنه اما میدونی چه وقتایی؟ وقتایی که بم نیاز داره به من میگف تقلب برسون من بهش ر ...

عزیزم اصلا نه تقلب کن کُلا نه به کسی تقلب برسون .

هر کی ام بهت گفت بهم تقلب برسون بگو نه از الان تمرین کن بتونی نه بگی 

اگرم میبینی فقط واسه رسیدن به خواسته هاش تو رو می خواد دوستیت رو باهاش تموم کن سعی کن یه دوست صمیمی خوب پیدا کنی

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
بشینین باهم صحبت کنین بهش بگو بعضی از رفتار هایی که انجام میدی باعث میشه من آسیب ببینم و آزار دهنده ...

گفتم هزار بار به صورت مستقیم غیر مستقیم اما نمیفهمه اصن نمسدونم چجورم باهاش کات کنمم؟؟

عزیزم اصلا نه تقلب کن کُلا نه به کسی تقلب برسون . هر کی ام بهت گفت بهم تقلب برسون بگو نه از الان تم ...

نه من قدرت نه گفتنو دارم اما گاهی اوقات ادم نیاز به تقلب داره 

توی کلاسمونم همه مضخرفن یا باید باش کات کنم تنهایی رو بپذیرم یا این رفتارشو تحمل کنم

الان حق دارم بحاطر اینکه فردا کنفرانس داریم و ایشون زده زیرش ناراحت باشم و سر سنگین؟؟

آره حق داری 

فردا برو ارائه بده و فقط اسم خودت رو به معلمت بگو 

جوری رفتار کن انگار این آدمو نمی بینی 

تمام