2777
2789
عنوان

اگه از شهر نه چندان بزرگ تئاتر شروع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 31 پست

خوشگلم بینهایت سخته عاقبتی نداره. متاسفانه دلال های زیادی هم هستن که به جای پول و س....... یه نقش کوچیک میدن. 

بارون از ابرها سبک تر میپره، هر کسی سر به سوی خودش داره، مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم، دیگه هیچ کس دلمو نمی‌بره. 
پیش یه بازیگر خوب تو تهران برو دوره بگذرون از تهران شروع کنی اجتماله پیشرفتت زودترو بیشتره

آخه موقعیتشو ندارم برم تهران

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خوشگلم بینهایت سخته عاقبتی نداره. متاسفانه دلال های زیادی هم هستن که به جای پول و س....... یه نقش کو ...

میدونه که محیطش خیلی کثیفه

ولی خب کسایی هم نبودن که از راه های درست موفق شدن؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
من خیلی علاقه دارم قیافمم خیلی زیباست

شما با این چیزایی ک میگی معلومه ک میتونی ^-^

من خودم تجربه‌ای درموردش ندارم، ولی باید خیلی مراقب باشی، ناامید نشی و محکم بمونی 🤝🏽

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >
لطفا خواهش میکنم این طرزفکرو رواج ندید 🤦🏻‍♀️ طرف پتانسیلشو داره، میتونه ب جاهای خوبی برسه :(

ببین هر جای دنیا که باشی تو سینما به هر حال برای معرفی شدن نیاز بع معرف داری من خیلیا رو می بینم که سال ها تو تئاتر خاک میخورن و معروف نمیشن بازار هیچ توجهی به علایق نداره

شما با این چیزایی ک میگی معلومه ک میتونی ^-^ من خودم تجربه‌ای درموردش ندارم، ولی باید خیلی مراقب با ...

مرسی عزیزم

میدونه که محیطش خیلی کثیفه ولی خب کسایی هم نبودن که از راه های درست موفق شدن؟

احتمالش بینهایت کمه. وقتت رو هدر نده رشته های پیراپزشکی تحصیل کن

بارون از ابرها سبک تر میپره، هر کسی سر به سوی خودش داره، مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم، دیگه هیچ کس دلمو نمی‌بره. 
ببین هر جای دنیا که باشی تو سینما به هر حال برای معرفی شدن نیاز بع معرف داری من خیلیا رو می بینم که ...

پس بعضیا چجور موفق شدن؟

یعنی فقط باید معرف باشه

ببین هر جای دنیا که باشی تو سینما به هر حال برای معرفی شدن نیاز بع معرف داری من خیلیا رو می بینم که ...

من راجب هنر ازاین‌چیزا خیلی شنیدم، بله درسته ایناهم هست

ب خیلی چیزا بستگی داره و باید هردو جنبه(مثبت و منفی)رو درنظر داشت

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >
شآنست بزنه دیده شی که احتمالش کمه  

از تهران باید شروع کنم؟

ولی یع وقتا جنبه منفی بیشتر از مثبته این طور نیس؟

من درتلاشم تا ب همه‌چی از دید مثبت نگاه کنم و باور کنم(ولی جنبه‌ی منفیشم درنظر داشته باشم)و همه‌ی ما تفاوت نظر داریم، درسته؟ : >🫴🏽 من سعی کردم تا جایی ک میدونم از نکات خوب راهی ک میخواد بره بگم

من درتلاشم تا ب همه‌چی از دید مثبت نگاه کنم و باور کنم(ولی جنبه‌ی منفیشم درنظر داشته باشم)و همه‌ی ما ...

خب مهم نتیجس همیشه دروغ و گول زدن خودت کاری رو پیش نمیبره گاهی باید با حقیقت رو به رو شی ولو این کخ تلخ باسه