2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 42 پست
زرشک تو بارداری نباید استفاده بشه چون خون رو رقیق میکنه باعث سقط میشه

من نمی‌دونستم باردارم .رفتم خونه زن داییم دمنوش زرشک و گلاب درست کرده بود .خوردم ببینم یه استکان چ‌مزه داره

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
انشالله عزیزم وقتی خط بی بی چک از اول پر رنگه بیشتر موارد نی نی پسره  منم بچه اولمه جنسیت اصل ...

آهان میگن پررنگ دختره ..انشالله سالم و صحیح بغلش کنی .من بچه دومم هست اولی پسر و بی بی چک روز موعد پریودیم کمرنگ بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان میگن پررنگ دختره ..انشالله سالم و صحیح بغلش کنی .من بچه دومم هست اولی پسر و بی بی چک روز موعد پ ...

حالا من برعکسسو دیدم همه دوستام که پسر دارن پر رنگ وحشناک بوده   

مرسی عزیزم ❤️

یا فاطمه الزهرا ❤️
من نمی‌دونستم باردارم .رفتم خونه زن داییم دمنوش زرشک و گلاب درست کرده بود .خوردم ببینم یه استکان چ‌م ...

حالا یه دفعه عیبی نداره ولی کلا دمنوش و جوشونده دکتر من گفت به هیچ وجه استفاده نکن

یا فاطمه الزهرا ❤️
عزیزم سالم  باش .پس شمام اول راهی .من هنوز ب هیچکه نگفتم

اره فعلا نگو تا قلب تشکیل بشه 

متاسفانه شوهر من الو تو دهنش خیس نخورد با بی بی چک شهرو خبر دار کرد 😂😂😂

یا فاطمه الزهرا ❤️
اره فعلا نگو تا قلب تشکیل بشه  متاسفانه شوهر من الو تو دهنش خیس نخورد با بی بی چک شهرو خ ...

😂😂عزیزم شوق داشت .والا من همه میگن برا چته بچه .نیتریت میترسم اعلام کنم 

از شوق تو باسن مبارکش عروسیه 😂 برای خودت زندگی کن نه حرف دیگران 🥰

🤣🤣🤣عزیزم .آره خب حتی خانواده خودمم میگن بچه برا چته .خونه نداری فلانم منم ۲۶سالم هی بزارم سنم می‌ره بالا.دوست داشتم قبل۳۰بیارم

🤣🤣🤣عزیزم .آره خب حتی خانواده خودمم میگن بچه برا چته .خونه نداری فلانم منم ۲۶سالم هی بزارم سنم می‌ ...

به موقع اس سن مادر بره بالا برای بچه ام خوب نیست کم هوش میشه قبلا از ۳۰ سال بیاری بهتره 

مگه هر کی بخواد بچه بیاره باید خونه داشته باشه بگو این هدیه خداس خودش مصلحت دونسته داده 

یا فاطمه الزهرا ❤️
به موقع اس سن مادر بره بالا برای بچه ام خوب نیست کم هوش میشه قبلا از ۳۰ سال بیاری بهتره  مگه ه ...

واقعا .ابجیم اصلا حرفشون نیست تازه روز عروسیش گفت زمستون میگیرم .عروسی منه . هر کس دندان دهد نان دهد