2777
2789
عنوان

متاهلا

128 بازدید | 15 پست

من تازه عقد کردم و خط قرمزم نماز وروزه س دیروز به نامزدم مشکوک  شدم رفته بودم باغ مشترکش با داداشش  گفتم تو زود جا زدی و از اینکه بی اعتماد باشم بهت بدم میاد دلم نلرزون.گف  من نبودم برا خودمم سواله بعد بخشیدمش ولی نمیدونم چرا بهش بی اعتماد شدم ناراحتم بگید چ کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو باع چایساز بود چای نصفه تو لیوان و سیگار

خب چه ربطی داره . ببین یه چیزی بگم . اعتقادات خوبه ولی کاری نکن همسرت جلوت نقش بازی کنه بزار همونی که هس نشون بده .درسته برات سخته ولی حداقل تکلیفت با طرف مقابلت روشنه 

اونی برندس که داره لذت میبره از هر 

ببین از من به تو نصیحت اگه نامزدی و از لحاظ دینی با نامزدت متفاوتی، بهم بزن، اما اگه عقد کردی و اون شخص حالا بخاطر بدست آوردنت دروغ گفته و اونقدر مذهبی نیست دیگه هیییچ کاری نمیتونی بکنی،،، اصلا و ابدا کنترل گری نداشته باش که پدر خودتو اعصابتو درمیاری. شما مسئول ایمان ایشون نیستی،، 

شما نمیتونی کسی رو تغییر بدی، 

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

حرفم ب مزاجت خوش نمیاد چون واقعا واقعا میگم نماز روزه اون ن بتو و ن ب هیچکس دیگ ربط نداره تو قبر خودش می‌خوابه بابا بهشت زوری نیس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تفاهم در مسائل مذهبی خیلی مهمه اما برای فهمیدنش باید زمان بذاری. نمیشه با دیدن یه نشونه سریع شک کنی اینطوری هم خودت آسیب می بینی هم طرف مقابلت. توی زمان کافی، مشخص میشه آدم ها واقعا پایبند به مسائل دینی هستند یا نه 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
حرفم ب مزاجت خوش نمیاد چون واقعا واقعا میگم نماز روزه اون ن بتو و ن ب هیچکس دیگ ربط نداره تو قبر خود ...

اره هر کس رو تو قبر خودش می خوابمونن.ولی این فرد فردا پدر و الگو بچه اش هست.

کسی هست که پول میاره توخونش.

پس به افراد خونوادش مربوط میشه..

اره هر کس رو تو قبر خودش می خوابمونن.ولی این فرد فردا پدر و الگو بچه اش هست. کسی هست که پول میاره ت ...

اها ینی اونایی ک اهل نماز روزه ان خیلی ادمای خوبی هستن و کسایی ک پی اینچیزا نیستن لکه ننگ خانواده ان اره؟ میتونه واسه اب شنگولی ناراحت بشه ولی نماز روزه اصلا و ابدا. کلی ادم دیدم صف اول نماز جماعتن و پست و حروم خورن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اها ینی اونایی ک اهل نماز روزه ان خیلی ادمای خوبی هستن و کسایی ک پی اینچیزا نیستن لکه ننگ خانواده ان ...

عزیزم چرا گارد میگیری من به کسی توهین نکردم.ایشون میگه برام مهمه اعتقاداش پس  براش میتونه ننگ محسوب بشه .

ولی برای کسی که این ارزش نیست پس‌ننگ هم نیست.

بعد حالا شمام ی جوری صحبت میکنی که انگار هممممه متدینا بد هستن.و همه ی غیر متدینا پا ک و پاکیزه اگه دین رو قبول نداری مهم نیست.ولی واقع بین باش