2789
متولد چ سالي هستي من اشتباه منوجه شدم؟ ٨٢ مگه نيستي؟

اره متولد ۸۲ ام

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
و این خیلی ناراحت کننده اس😩من الان ۲۲ سال دارم اصلا انگار زندگی نکردم از طرفی مثل برقو باد داره میگ ...

تو كه هنوز بچه اى.واقعا كم سنى😂تو ديگه چرااااا؟؟!!!

از همين الان شروع كن از زندگيت لذت ببر.تا ميتونى سفر برو.تنها،با دوستهات.دوستهاى خوب پيدا كن و حفظشون كن.بعدها پيدا كردن دوست خوب و صميمى سخت ميشه.زود ازدواج نكن.چيزيكه بهش علاقه دارى رو پيدا كن و تبديل به شغلت كن.اگه دانشگاه نرفتى حتما برو و تجربه كن دوستيهاى اونجا رو.خيلى مهمونى و دور همى هاى دوستانه شركت كن.خودت رو بشناس و خيلى مطالعه كن.خلاصه كلى وقت دارى و هنوز اوايل راهى.ارزش لحظه لحظه ش رو حس كن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشاپیش تولدتون مبارک :")❤ میشه ازتون ی سوالی بپرسم ؟! من خیلی واسه سن دو دوتا ۴ تا میکنم  م ...

نسل شما اينجوريه 

نميدونم چرا استرس زمان رو داريد

ما اصلا اينطوري نبوديم

چون انگار قديما واقعا دير ميگذشت يا صبورتر بوديم 

زمان كند بنظر مي اومد

بي دغدغه ميگذرونديم

من نوجوانيم اصلا ب ٢٠ ب بعدم نميتونستم جدي فكر كنم 

فكري بهش نداشنم تو مغزم جا نداشت

در لحظه حال و تنهايي خودمونم خيالپردازي هاي غير واقعي بي زمان و مكان بوديم بدون دلشوره اينده

خب سن ٢٥ برا اينكه شما برسي ب چيزي ك ميخاي اصلا دير نيست تازه شروعش هست

مگر اينكه فكر ميكني دور از حونت ٣٠ سال بيشتر زنده نيستي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مادر منم ۳۸/۳۹ مثل تو شادابه خداحفظت کنه منم مدام از مادرم میگم تو سایت😁😁😁 نیمه شعبان بود سر ل ...

عزیزم ❤️❤️❤️ پس مثل همیم من کاشت و ژلیش دارم با پسرم کل میندازم سر کنکور از لجش میخوام مجدد کنکور بدم خخخخخ

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
تو كه هنوز بچه اى.واقعا كم سنى😂تو ديگه چرااااا؟؟!!! از همين الان شروع كن از زندگيت لذت ببر.تا ميتو ...

مرسی از کامنت پر انرژیت❤️آره سنی ندارم ولی همش نگران بالا رفتنه سنمم اخه از ۱۷ سالگی ب بعد نفهمیدم چیشد! ب خودم اومدم دیدم شدم ۲۲ 

از طرفی هیچکاری هم نکردم هیچ لذتی نبردم فقط درس خوندم الان با ۲۲ سال سن مقطع کارشناسی ارشد هستم ولی بطور کلی همش ناراضی ام هی میگم جوونیم داره میره هیچ کاری نکردم😖رفیق باز هم نیستم اعتماد ندارم به آدما🥴

عزیزم ❤️❤️❤️ پس مثل همیم من کاشت و ژلیش دارم با پسرم کل میندازم سر کنکور از لجش میخوام مجدد کنکور بد ...

وای چ خوب ک  همراهشی

ب امید موفقیت

یازدهمین کاربریمهههههههه😶‍🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
اره متولد ۸۲ ام

خب تازه دوره نسل شماست 

الانم زمان كنكور برا سن شماست

خيلي عجيبه سوالت 

٨٢ ك باشي يعني انگار يكسال يا نهايت دوسال پشت كنكوري 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.