2789
و من دقیق نقطه ی مقابل شمام! دختری در خانواده ای بسیار مذهبی و سنتی با انبوهی از تجربه های زیست نشده ...

خانواده منم به شدت سنتی و متعصب بودن و هستن زمینه مذهبی هم تا حدودی دارن مذهبی مردسالارانه البته و من اولین دختری بودم که تابو شکستم و راه رو برای بقیه هم باز کردم الان همه دخترامون شاغل و مستقلن والا منم گزندی ندیدم چون همیشه عاقلانه تفریح کردم نه جوگیرانه

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده منم به شدت سنتی و متعصب بودن و هستن زمینه مذهبی هم تا حدودی دارن مذهبی مردسالارانه البته و م ...

خوشحالم که خوب زندگی کردید، پس شما هم با مسکر و منکر خیلی فاصله داشتید😂 من خودمم اعتقادات مذهبی دارم ولی مثلا همیشه دلم میخواسته همین مسکری که شما فرمودید رو یه بار امتحان کنم، یه بار سیگار بکشم، یه بار برم سفر مجردی، یه بار تیپ جلف بزنم، یه بار بی حجابی رو امتحان کنم، یه بار رفیق پسر داشته باشم، یه بار تو جمع بی پروا بخندم و راحت اظهار نظر نکنم، یه بار جای سرسنگین بودن، سبک سر باشم، یه بار تا چهار صبح با رفیقام تو خیابونا بگردم بعد بیام خونه و هزارتا از این یه بارایی که احتمالا هیچوقت تجربه نکنم، البته من برخلاف شما خودمم آدم محتاطی ام و اهل تابو شکستن نیستم ولی آدمای با جسارتو تحسین میکنم!

خوشحالم که خوب زندگی کردید، پس شما هم با مسکر و منکر خیلی فاصله داشتید😂 من خودمم اعتقادات مذهبی دار ...

اوایل اره فاصله بود تابو شکسته شد دیگه فاصله نموند همه اینایی گفتین رو من امتحان کردم فقط دوست پسر نداشتم ولی دوست اجتماعی جنس مخالف داشتم و دارم و تمام کارایی گفتین کردم اعتقادات مذهبیمم متخص خودمه البته 😁

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

منم چند ماه دیگه چهل سالم میشه ولی هنوز حس سر زندگیو دارم شعار من تو زندگی اینه هر سال یه چیز جدید یاد بگیرم .. موسیقی ،کارهای هنری  ، ورزش، یادگیری یه زبان جدید، یه کار جدید و مغز خودم رو به چالش میکشم. ادم تو یادگیری هیچوقت حس کرختی نمیکنه و زندگی رو رو به جلو حس میکنه. امیدوارم همه زنان سرزمینم شاد و سرزنده باشن

بگردم.  ایشالا از این به بعدت انقدر روشن باشه که گذشته و سن و سال یادت بره.  منم تجربه ای ...

ای جانم. ممنونم که همدلی کردی و بر منبر وعظ نرفتی. خیر ببینی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خانواده منم به شدت سنتی و متعصب بودن و هستن زمینه مذهبی هم تا حدودی دارن مذهبی مردسالارانه البته و م ...

خانواده من هم مذهبی بودند و هستند. منتها مذهبی تحصیل‌کرده و روشنفکر. سختگیری نداشتند و من از یازده سالگی تنها اردو و سفر دو ساعته تا شهر دیگه رفتم تاااا سفرهای متعدد. ادر این زمینه‌ها آزاد بودیم و ممانعتی نبود و کاملا هم به ما اعتماد داشتند خانواده. 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هر کاری تصور کنی بارها دلم خواسته نصف شب بزنم بیرون بی توجه ب ساعت رفتم بیرون و ...

وای من میخوام صبح زود برم پیاده روی میگم اگ بدزدنم کارمو بسازن چی🥴😂 همین شد ک تا لنگ ظهر میخوابم

یک عدد چپی 

خانواده من هم مذهبی بودند و هستند. منتها مذهبی تحصیل‌کرده و روشنفکر. سختگیری نداشتند و من از یازده س ...

اوه نه بابا چنان تعصبی تو خونواده من بود که حتی سر دانشگاه رفتن بحث داشتیم سر شاغل شدن که رسما فتنه بود و تهشم من برنده شدم خونوادم مرد سالارن مردا همه جوره اوکی خانوما محدود منم که یاغی

وای من میخوام صبح زود برم پیاده روی میگم اگ بدزدنم کارمو بسازن چی🥴😂 همین شد ک تا لنگ ظهر میخوابم

خخخخخ اونوقت من ساعت ۴/۵-۵ صبح تنها میرم کوه برا خودم صفاسیتی