roya12345 مدیر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 275 عنوان جذب کراش | مشاهده متن کامل بحث + 28509 بازدید | 83 پست چی کار کنم چطوری کاری کنم بفهمه روش کراشم طوری که ضایع هم نباشه یه پسره س هم شهریم گاهی تو کوچه یا خیابون میبینمش همین 1402/01/13 | 23:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
h_tehrani عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 692 رو هرکی کراش بودم بهم پیام داد منم بلاکش کردم لعنتیییییی من دورا دور طرفو میخوام میاد سمتم میگم ن ... چجوری کراشتو به خاستگار تبدیل کردی....خیر دنیا و آخرت ببینی به منم بگو
مونیکاآرتل عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 861 چجوری کراشتو به خاستگار تبدیل کردی....خیر دنیا و آخرت ببینی به منم بگو 😂😂😂باور کن نمیدونم ولی تا حالا رو هرکی کراش بودم تونستم جذبش کنم ناخودآگاه جذب میشن یازدهمین کاربریمهههههههه😶🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
h_tehrani عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 692 😂😂😂باور کن نمیدونم ولی تا حالا رو هرکی کراش بودم تونستم جذبش کنم ناخودآگاه جذب میشن من هم مغرورم هم زرت و زرتم عاشق میشم....گرفتاری شدم بخدایه تکنیکی چیزی بگین یکیشو تبدیل به شوهر کنم خلاص بشم برم😬😬
مونیکاآرتل عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 861 من هم مغرورم هم زرت و زرتم عاشق میشم....گرفتاری شدم بخدا یه تکنیکی چیزی بگین یکیشو تبدیل به شوهر کن ... از من مغرور تر نیستیالبته مغرور ک نیستم ولی محل نمیزارم حتی ب کراشممن از طریق اینستا یه نخ میدادم خودش سرنخ میگرفتبهش پیام نمیدادم هاولی استوری میزاشتم ک ری اکشن نشون بدههمیشه ام جواب بوده یازدهمین کاربریمهههههههه😶🌫️نی نی یاااار تورو جدت نترکون اینبار دیگه واقعا فک کنم سیم کارتام تموم😂 با همشون عضو شدم😒😏
h_tehrani عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 692 از من مغرور تر نیستی البته مغرور ک نیستم ولی محل نمیزارم حتی ب کراشم من از طریق اینستا یه نخ میداد ... من بدترم اخه....دقیقا با همونی که عاشقشم بدرفتاری میکنم ...محلش نمیدم تا الانم ده بار دعوا راه انداختمدست خودم نیسالانم که دانشگام تموم شده نمیدونم به چه بهانه ای برم اونطرفا دوباره ببینمش
se__taree عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 38 رو هرکی کراش بودم بهم پیام داد منم بلاکش کردم لعنتیییییی من دورا دور طرفو میخوام میاد سمتم میگم ن ... چقدر شبیه منیییییییی منم همینطوری هستم میپرونم😂😂
سوفی8888 عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 81 رو هرکی کراش بودم بهم پیام دادمنم بلاکش کردملعنتیییییی من دورا دور طرفو میخوام میاد سمتم میگم ن این ... 😂😂