2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

سال نو مبارک

طاعاتتون قبول حق

عصبی شده بدل نگیرید پدرا عشق اند

بگو پدرجان مرگ وتولد دست خداست دعاکنید سرجانماز برای عاقبت بخیری مون ولبخند بزن و رد شو اما اصلا اصلا بی ادبی نکن خدا داره بدجوری امتحانت میکنه

من اذر پارسال پدرمو ازدست دادم حیف

کاش بود همینا رو بهم میگفت اما فقط بود….

روزی نیست نرم تو فکر وغصه اش و روزایی که تو بیمارستان تو ای سی یو داشت اب میشد و کاری ازمون برنمیومد جز دعا

تو تمام شهرستانا سپرده بودیم دعاش کنند

خیلی مراسماش شلوغ شد خیلی شوخ ومهربون بود

ارزومه بیاد توخوابم چندباری اومده اما جدیدا نه

تسبیح دیجیتالیم  ازدستم نمیفته هرشب تاچند هزارتا صلوات میدم براش و همش خیرات میدم براش به نیازمندان تا ارام بشم

چه میشه کرد ….🖤🖤🖤🖤

شاید عصبانی بودن 

آدما گاهی اوقات از سره عصبانیت یچی میگن ولی بعدش میفهمن چه اشتباهی کردن 

دور از جون اگر اتفاقی براتون بیوفته همون پدر شاید جزو اولین نفراتی باشن که نگرانتون میشن

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
میخوام جدا شک نمیزارنم هزارتا صاحب پیدا کردم انقد خرف زدن گفتن گفتن گفتن گفتن اخرش رفتم...

حرف مردم باد هواس خواهر بدبخت من چهار سال با ی قمار باز سرکرد همه مخالف جدایی بودن اخرش ی تصمیم گرفت تاوقتی طلاق بگیره توظاهر جوری برخورد میکرد ک زندگیش گل وبلبل ی دفه زنگ زد ب بابامینا گفت من طلاقم تموم شده دارم تنها زندگی میکنم هرکی دوست داره بامن رفت امد کنه دوست ندارین بسلامت الان اینقدرررررر راحته ک نگو

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام سال نو مبارک طاعاتتون قبول حق عصبی شده بدل نگیرید پدرا عشق اند بگو پدرجان مرگ وتولد دست خدا ...

سلام خدا بیآمرزتشون

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
حرف مردم باد هواس خواهر بدبخت من چهار سال با ی قمار باز سرکرد همه مخالف جدایی بودن اخرش ی تصمیم گرفت ...

چند سالش بود؟ اخه چطوری تنها طلاق گرفت کاش منم بتونم خستم از دست حرفای مامانم و جلوگیریش

کاربری دست دو نفر♥️
چند سالش بود؟ اخه چطوری تنها طلاق گرفت کاش منم بتونم خستم از دست حرفای مامانم و جلوگیریش

۳۱سالش بود خیلی راحت مهریشو بخشید درعرض ی سال طلاق گرفت ب شوهرشم گفت اگه تاروز طلاق ب کسی چیزی بگه مهرشو میزاره اجرا توافقی ی سال طول کشید چون دوتا مشاوره ۶ماهه داشتن براهمین طول کشید

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون