2777
2789
هفت هفته عزیزم ماما گف خونریزی شدید هم دارم

نزدیکی داشتی؟ کار سنگین کردی چی؟ 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم منم تو نه هفتگی سقط کردم خیلی سخت بود درد وحشتناک ولی بعدش سریع باردار شدم و یه دختر ناز آوردم دنیا

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
آره دلم شدید درد میکرد رفتم دسشویی ب خونریزی افتادم

منم سقط داشتن خیلی سخته انشالله زود بگذره و زودم باردار بشی

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

یه سوال بپرسم؟ جاریه من دهانه رحمش تو آنومالی گفتن بازه دو سه سانت الان باید سرکلاژ بشه؟ چند بار سقط داشته و این چندروز دکتر نبوده بخاطر تعطیلی

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
شما از کجا میدونی سقط شده درد شکم داشتی؟ چند هفته ایی؟ 

هفته هفتم و پنج روز هستم ده روزه لک بینی و خونریزی داشتم اما سیستم مضخرف پزشکی انگلیس هیچ غلطی نمیکرد رفتم اورژانس فقط آزمایش و‌سونو انجام دادن هیچ کاری هم برام نکردن گفتن برو آب بخور استراحت کن 

امروز صبح زود با درد شدید از خواب بیدار شدم چهار ساعت درد داشتم با خونریزی زیاد بعد دردم قطع شد الان رفتم دستشویی یهو یه تیکه گوشت حدود چهار سانتی بیضی دفع کردم

منم سقط داشتن خیلی سخته انشالله زود بگذره و زودم باردار بشی

داشتم

هفته هفتم و پنج روز هستم ده روزه لک بینی و خونریزی داشتم اما سیستم مضخرف پزشکی انگلیس هیچ غلطی نمیکر ...

انشالله زود جاش پر میشه عزیزم... سقط زیر 12هفته مشکلات کروموزومی نگران نباش

الهی بگردم،استراحت کن فقط یه کیسه اب گرم بزار رو شکمت یا حوله داغ کن بزار یکم‌دردش بهتر شه،ناراحت نباش عزیزم بازم باردار میشی گلم🌸

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....