2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تروخدا خیلی خستم خیلی

میخوام بمیرم ای کاش خدا خودش جونمو میگرفت 

اخه خودم نمیتونم این کارو بکنم شجاعتشو ندارم 

اما واقعیت زندگی بدون عشقم جهنمه بخدا گفتم خودمو اتیش بزنم اما نمیتونم 

هر کاری میکنم حرف هاش صداش تو ذهنمه بدون اون می میرم   ی هفتس غذا نخوردم هیچی از گلوم پایین نمیره تروخدا دعا کنید بمیرم !

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

هم دردیم...

از همه خستم  

وختی بهم گفت مواظب خودت باش فهمیدم دیگه اخر خطه دیگه اونم بریده !

وختیفت باباش واسش میره خواستگاری قسم میخورم مردم 

اخ ای کاش همون لحظه قلبم وای میستاد

تروخدا دعا کن بمیدم این بهترین دعا واسه دل شکستمه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره  خداجونم خودت ساختیش از زندگیم مراقبت کنو مواظب عزیزانم باش🙏🙏🙏

یک بار شکست خوردم با یک بچه جدا شدم الان دوباره قرار بود نامزد کنم عید نیومد بحثمون شد که چرا نمی ...

متاسفم به حکمت خدا مطمئن باش عزیزم فقط بگو خدایا خودمو سپردم بهت هرچی خیره برام فراهم کن اونوقت این سختی هارو هم تحمل میکنی صبر کن عزیزم حتما حکمتی هست 

از همه خستم     وختی بهم گفت مواظب خودت باش فهمیدم دیگه اخر خطه دیگه اونم بریده ! وختیفت ...

من نمیدونم چرا اینجوری میشه با قلب هامون 

دل منم مرگ میخواد واقعا بریدم دیگ

من نمیدونم چرا اینجوری میشه با قلب هامون  دل منم مرگ میخواد واقعا بریدم دیگ

از بس بد شانسم 

هر وقت تا نزدیکی خوشبختی رفتم و همش پودر شد خاکستر شد 

اخه مگه من چی خواستم ......

۱۰ ساله خدا رو نمیبینم پس کجاست

حق داری عزیزم منم خیلی وقت ها ناامید شدم رابطه ۵ سالم با بدترین حالت ممکن تموم‌شد بعد اون آدم های بدتری اومدن تو زندگیم منم میگفتم خدارو نمیبینم اما یکروز که خیلی دلم‌شکست از ته دلم ازش خواستم بعد چندین سال صدامو شنید بهترین هارو برام فراهم کرد ما ها عجولیم عزیزم آلام میگم برای اون آدما سال ها غصه خوردم خداروشکر که از زندگیم رفتن بیرون چون خدا بهترینشو برام در نظر گرفته بود