2777
2789
بنظرت ۷ سال بعد ممکنه دارو اشباع بشه؟ و تعداد داروخانه ها خیلی زیاد بشه

همین الانم اشباعه عزیزم ولی تو الان برو تو سایت همش میزنن مسول فنی بیاد برای ساعتی کارکردن بعد بورسیشم راحت تر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر پیشرفت دندون 

از نظر درس دارو درساش بیشتره 

از نظر اسونی درس ها دندون 

از نظر درامد دندون 

از نظر سرمایه اولی هر دو پر خرجن 

از نظر سختی کار دندون 

از نظر رتبه دندون رتبه بهتری میخواد 

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
از نظر پیشرفت دندون  از نظر درس دارو درساش بیشتره  از نظر اسونی درس ها دندون  از ن ...

سلام عزیزم خیلی ممنون بابت راهنماییت🌹

برای کسی که ۲۶ سالشه بین دندون و دارو کدوم رو پیشنهاد میکنی؟ شرایطشو برات میگم

قصد مهاجرت نداره

اگه دارو بخونه انشاءلله داروخانه میزنه( مسئول فنی درامدش کمه)

اگه دندون بخونه تا عمومی میخونه و ادامه تحصیل نمیده و مطب میزنه و کار زیبایی هم انجام میده

بنظرت کدوم یکی درامدش بیشتره؟ و براش مناسبتره

اگه سوالی داشتی بپرس راهنماییت میکنم

ممکنه دارو تا ۷ ۸ سال بعد اشباع بشه؟ چون الان تو یه خیابون چندتا داروخونه وجود داره

نظرت درمورد اشباع شدن رشته دندان چیه؟

سلام عزیزم خیلی ممنون بابت راهنماییت🌹 برای کسی که ۲۶ سالشه بین دندون و دارو کدوم رو پیشنهاد میکنی؟ ...

از نظر درامد به نظرم اگه کار زیبایی هم بکنه دندون بهتر باشه 

راستی چرا فیزیوتراپی نمیره؟فیزیو هم اگه بره تو خونه ها ویزیت کنه درامدش خیلی خوبه مثلا ساعتی ۴۰۰...به خاطر سنش بیشتر میگم چون فیزیو ۴ ساله+۲ سال طرح

ممکنه دارو تا ۷ ۸ سال بعد اشباع بشه؟ چون الان تو یه خیابون چندتا داروخونه وجود داره نظرت درمورد ...

ببین برای دندون فاکتور های دیگه هم درنظر بگیر...مثلا ارتروز گردن و ... میتونی مدت طولانی بشینی؟

ی چیزی هم که هست کار داروساز راحت تره و حتی خیلی وفت ها خودش بالا سر کارش نیست ولی خب دندون پزشک همیشه باید باشه 

دندون پزشک حدودا ۳۰ الی ۳۵ درصد از پولی که دریافت میکنه رو صرف مواد و حقوق منشی و ... میکنه و بقیش سود هست

ممکنه دارو تا ۷ ۸ سال بعد اشباع بشه؟ چون الان تو یه خیابون چندتا داروخونه وجود داره نظرت درمورد ...

ببین اولش در نظر بگیر که هر کسی کارش واقعا خوب باشه و با عشق و علاقه کار کنه همیشه براش کار هست...

در مورد دارو قبلا به ازای ی مساحت معین از هر شهری یا به ازای ی تعداد معین شهروند ی داروخونه بود یعنی دیگه بیشتر از اون مجوز نمیدادن بهشون.... ولی الان این قانون برداشته شده به خاطر همین احتمال اشباعش زیاده...

به نظرم احتمال اشباع دندون پزشک کمتره،چون معمولا به خاطر مشکلات گردن و ... که براشون پیش میاد زودتر دست از کار میکشن

ببین اولش در نظر بگیر که هر کسی کارش واقعا خوب باشه و با عشق و علاقه کار کنه همیشه براش کار هست... ...

یک دنیا ممنون از راهنماییت

لطف کردی🌹

اگه باز سوالی داشتم از شما میپرسم

انشالله همیشه شاد و سلامت باشی❤

بی برو برگرد دندون

عزیزم شما سال چند پزشکی هستین؟

شرایط این شخص رو براتون مینویسم شما نظرتون چیه؟

۲۶ سالشه و قصد مهاجرت نداره

۱) دارو بخونه و بعدش داروخانه بزنه( مسئول فنی نه، چون درامدش کمه)

۲) دندان بخونه تا عمومی فقط و بعدش مطب باز کنه و کار زیبایی هم انجام بده

بنظر شما درآمد کدوم بیشتره؟

بی برو برگرد دندون

راستی حرفایی که درمورد حقوق بسیار ناچیز پزشکان جوان شنیدم صحت داره؟ 

شما اگه برمیگشتی عقب میرفتی پزشکی؟ یا دندون انتخابت بود

نظرتو درمورد رشته دارو هم بگو🌹🌹

من خودم داروسازم و داروخانه دار، از لحاظ همه ی فاکتورها دندون بهتره، البته به یه شرط مهم، بشرطیکه از دست کردن توی دهان بقیه و سروکار داشتن با خون وحشت نداشته باشی، من خودم چون از خون و آب دهن بدم میومد دارو انتخاب کردم، اما به کسی که از کار بادندون بدش نمیاد، من صددرصد دندون پیشنهاد میدم، اون دوستی هم که گفتن مسوول فنی داروخانه 70تومن در ماه راحت درامد داره کاملا اشتباهه، الان حقوق مسوول فنی ای که واسه داروخانه دیگران کار میکنه 25تومنه که باتوجه به تورم جامعه یه درامد متوسطه، منی که الان داروخانه دارم و از ساعت 8صبح تا 10 شب بالاسرداروخونمم و کلی دوندگی و سفارش دارو و کم و زیاد و حرص خوردن و دعوا کردن با پرسنل بخاطر کم و زیاد کارت کشیدن از دیگران  و اشتباهاتشون توی تحویل دارو روی دوشم هست، ماهی 50میلیون سود خالص بزور برام میمونه، داروخونمم از لحاظ شلوغی متوسطه و چنان خلوت هم نیست، دندونپزشک لازم نیست منشیش حرفه ای باشه و یه آدم معمولی میتونه گیر بیاره که فقط نوبت دهی هاشو اوکی کنه، اما پرسنلی که واسه داروخونه جذب میکنی باید درزمینه نسخه پیچی، کار با بیمه ها، ارایشی بهداشتی، تجهیزات پزشکی، رفتار با مردم و.... حرفه ای باشن و اگر یک درصد اشتباه کنن یهویی کلی ضرر بزرگ بهت میزنن، چون الان داروهم خیلی گرون شده و سرمایه ای که باید بخوابونی حداقل 5میلیارد تومنه و سود دارو هم 15درصد بیشتر نیست، تازه  انتظار حقوق بالا دارن، الان سه ماهه دارم دنبال نیروی خوب برای داروخونم میگردم، هرکس میاد از صددرصد کار، ده درصدشم بلد نیست اما انتظار حقوق بالا دارن همون اول کار، اینه که الان سه ماه آزگار توی داروخونم خودم حضور دارم تا نیرو پیدا بشه که هنوز نشده، دیگه دارم دیوونه میشم به زندگی خودم نمیرسم، مگر روزهای جمعه که داروخونه قانونا باید بسته باشه، ضمن اینکه استرس داروهای تاریخ نزدیکی که تاریخشون داره میگذره، وحشتناک ترین قسمت کاره

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
من خودم داروسازم و داروخانه دار، از لحاظ همه ی فاکتورها دندون بهتره، البته به یه شرط مهم، بشرطیکه از ...

سلام عزیزم وقت شما بخیر

خیلی ممنون از توضیحات و راهنمایی کاملت🌹

باتوجه به حرفهای شما و بقیه دوستان به این نتیجه رسیدم دندان گزینه مناسبتری هست

آره درامد مسئول فنی رو شنیده بودم در حد ۳۰ تومن اینا هست اما فکر میکردم اونیکه داروخانه داره حداقل! ماهی ۱۰۰ ۲۰۰  تومن درامدشه!😃

فکر کنم ۷ ۸ سال بعد دارو اشباع بشه؟ نظر شما چیه؟ درمورد اشباع شدن دندان نظرتون چیه

شما حتما دوستایی دارین که رشته دندان و پزشکی  هم تحصیل کنن.. وضع مالی کدوم بهتره؟

انشاءلله رزق و روزیتون زیاد و پربرکت باشه❤

2790
2778
2791
2779
2792