2789
عنوان

سیزده بدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 61 پست

فلاسک چای آماده کن ، یه سبد کوچیک یه افطاری ساده آماده کن ،عصری برید بیرون ....

هم بچه ها بازی میکنن هم خودت میشینی یکم حال و هوات عوض میشه مگه حتما باید بیرون چیزی بخوری چند ساعت تا اذان نخور.....

۳ سال ماه رمضون همین اوضاعه میخوای ۳ سال بچه ها رو جایی نبری اونا بچن خیال میکنن سیزده بدر چه روز مهمی تو دلشون میمونه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یعنی عیدی اسیر شدم بچهام همش تو کوچه وخونه پدرشوهر دهن روزه دنبالشون دوییدم اولین روزی نشستم با خیال راحت یک جزء قران خوندم امروز بود که نبودن رفتن سیزده بدر باغ😂 پسر کوچیکم سه سالشه همش دنبالش بودم اونم ماشاء الله بیشتر تو کوچه دوچرخه سواری واقعا یه لنگ پا همش تو کوچه بودم این چند روز 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
بهرحال خوشبحالتون ما ضد حال خوردیم

خوب ما هم خونه هستیم همه همسایه ها رفتن سیزده بدر تو خیابون ما فقط ما خونه ایم شوهرم نیست که ما هم بریم بیرون

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
خوب ما هم خونه هستیم همه همسایه ها رفتن سیزده بدر تو خیابون ما فقط ما خونه ایم شوهرم نیست که ما هم ب ...

ما واس افطار میخوایم بریم اما هم سرده هم باد داره تند باد میشه 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)

بیا اون تاپیک قفل شد اینجا بگو اسم قرص

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶