2821
2789
عنوان

سئوال

| مشاهده متن کامل بحث + 4679 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵بار ولی مشکل خشن بودن و اذیت دادنشه.کتک میزنه موقع...

من میدونم علتش چیه. فیلما یا  صحنه های این شکلی دیدن

حالا میخان باشما پیداش کنن

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
من میدونم علتش چیه. فیلما یا  صحنه های این شکلی دیدن حالا میخان باشما پیداش کنن

آره بنظر خودمم تو خیابون زنا و دخترا با برجسته گیهای بزرگ و غیر عادی دیدنشون بیشتر مردارو تشویق به خشونت میکنه

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم
آره بنظر خودمم تو خیابون زنا و دخترا با برجسته گیهای بزرگ و غیر عادی دیدنشون بیشتر مردارو تشویق به خ ...

نهههه این دلیلش نیست

تو گوشی دیده خانم

نهههه این دلیلش نیست تو گوشی دیده خانم

مثلا یه زنعمو داره ما زنام به باسنش نگا میکنیم.وحشتناکه باسنش.حالا ببین مردای فامیل چه حسی بهش دارن.تحریک میشن تخیلات فانتزی می بافن. بعد احساس میکنن با خشونت انجام بدن راحت میشن.حالا تو خیابون با این چیزایی که میبینن چه حالی میشن

مثلا یه زنعمو داره ما زنام به باسنش نگا میکنیم.وحشتناکه باسنش.حالا ببین مردای فامیل چه حسی بهش دارن. ...

خانمی، مرد با چشم دیدن تحریک میشه و اگه خشونت انجام میده پس چیزا خشونت امیز دیده یعنی همون فیلمای مستهجن

خودتون گول نزنید. 

خانمی، مرد با چشم دیدن تحریک میشه و اگه خشونت انجام میده پس چیزا خشونت امیز دیده یعنی همون فیلمای مس ...

عقده جنسی.از دوران باوغ تخیلات جنسی میبافن نسبت جنس مخالف تو فامیل و آشنا و همسایه.بعد ازدواجم میخان رو همسرشون خالی کنن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز