2789
میگه الکی گفتم زنم بشی من همینم که هستم

الکی میگه، مردا  توپ و تشر میزنن زیاد ولی اگه زنو دوست داشته باشن کوتاه میان و اصلاح میشن، بهش محبت کن به زبون خوش ازش بده، بهش زمان بده فعلا زوده برا تصمیم، یه چن وقتی سازش ب خرج بده ببین چ میشه، اون موقع تصمیم بگیر 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الکی میگه، مردا  توپ و تشر میزنن زیاد ولی اگه زنو دوست داشته باشن کوتاه میان و اصلاح میشن، بهش ...

شش سال گذشته تو همه‌چی محدودم هرجا برم باید با خودش برم پیاده حق ندارم برم خونه مامانم کلا دوتا محله با ما فاصله دارن نمیذاره تنها برم بیرون خونه مامانم اینا نمیذاره برم  از آول نامزدی تا الان تو همه چی دخالت میکنه از آشپزی تااااا همه چی 

صلوات

مداوم از همه چی ایراد میگیره این چیه پوشیدی این چیه سر گردی چرا گل خریدی چرا ناهار اینه چرا برنج نزاشتی چرا ۹ بیدار شدی چرا زودتر از من خوابت برد با کی داری چت میکنی 

صلوات
فک میکنی کم گفتم عوض نمیشه با مهربونی با راه اومدن با چشم گفتن با دعوا کردن 

عزیزم اگر بچه نداری طلاق منم اختیاری هیچی ندارم هیچی بهم پول نمیده همه چیز دست خودش تایه چیزی میخوام میگه ندارم از کجا بیارم 

عزیزم اگر بچه نداری طلاق منم اختیاری هیچی ندارم هیچی بهم پول نمیده همه چیز دست خودش تایه چیزی میخوام ...

من بچه دارم فقط به خاطر بچه هام گیر کردم پس انداز ندارم کسی حمایتم نمی کنه اگر بچه نداری جدا شو خودتا خلاص کن

من بچه دارم فقط به خاطر بچه هام گیر کردم پس انداز ندارم کسی حمایتم نمی کنه اگر بچه نداری جدا شو خودت ...

یدونه دختر ۱ساله دارم که خودش تا دعوا میشه میگه بچتم ببر تا ۷ سالگی مال توه موندم چه کنم بچه نداشتم طلاق گرفته بودم ولی دخترم راه نفسمون بسته

صلوات