delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4883 عنوان تب و ویروس 384 بازدید | 33 پست این ویروس لعنتی کی تموم شد بچم آب شد یا اسهال و دلپیچه داره یا تب شد ۴ روز از اونور هم دلم واسه دختر بزرگم تنک شده😭😭 میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه 1402/01/13 | 04:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5687 خیلی بده لعنتی دخترمنو ک آبه آب کرد _۴روز تب و بی اشتهایی و همه چی😫خداروشکر خوب شد بعد ۱۰_۱۲روز ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
آتیتی عضویت: 1399/04/12 تعداد پست: 1255 پنج تا شیش روز طول میکشه. دیکه اخرشه تحمل کن عزیزم. من که دخترم اب شد تو اون شیش روز
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4883 خیلی بده لعنتی دخترمنو ک آبه آب کرد _۴روز تب و بی اشتهایی و همه چی😫خداروشکر خوب شد بعد ۱۰_۱۲روز واااای خیلی طولانی هم لامصب خدارو شکر خوب شد گلم بلا و مریضی دور باشه ازتون میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
kimik عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3438 دختر منم امشب شدید تب کرد دعا کنید تورو خدا براش😭 خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4883 پنج تا شیش روز طول میکشه. دیکه اخرشه تحمل کن عزیزم. من که دخترم اب شد تو اون شیش روز خیلی سخته جیگر آدم کباب میشه اصلا فدات شم انشاالله بلا و مریضی دور باشه ازتون میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
endlesslov عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 3774 پسر منو گرفته از دیروز، بردمش دکتر ،تب و اسهال و دلدرد داره خدا نصیب هیچ بچه ای نکنه بد دردیه گناه دارن بچها اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ
kimik عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3438 واااای خیلی طولانی هم لامصب خدارو شکر خوب شد گلم بلا و مریضی دور باشه ازتون حالا من عذاب وجدان دارم میگم تب کرده حتما بخاطر لوپرامید که بهش دادم رو دل کرده😞 خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4883 دختر منم امشب شدید تب کرد دعا کنید تورو خدا براش😭 عزیزم انشاالله بیاد پایین تبش من شیاف دیکلوفناک میزارم براش و پاشویه تو آبش سرکه میریزم جوراب و میشورم با آب ولرم رو به کرمی پاس میکنم تا حرارت و بگیره میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5687 واااای خیلی طولانی هم لامصب خدارو شکر خوب شد گلم بلا و مریضی دور باشه ازتون مرسی گلم _بچه های شمام همیشه سالم و سلامت باشن ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
kimik عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3438 عزیزم انشاالله بیاد پایین تبش من شیاف دیکلوفناک میزارم براش و پاشویه تو آبش سرکه میریزم جوراب و میش ... منم شیاف گذاشتم تازه بعد دو ساعت یه ذره اومده پایین لامصب چیه این ویروس ده روزه اسهاله بچم نصف شد🥺😭 خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4883 پسر منو گرفته از دیروز، بردمش دکتر ،تب و اسهال و دلدرد داره خدا نصیب هیچ بچه ای نکنه بد دردیه گناه د ... انشاالله خوب شه گلم با گریه اسهال میکنه بچم میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4883 حالا من عذاب وجدان دارم میگم تب کرده حتما بخاطر لوپرامید که بهش دادم رو دل کرده😞 نه اصلا لوپرامید شکم و سفت میکنه میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
kimik عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3438 نه اصلا لوپرامید شکم و سفت میکنه خب همین میگم شکمش بستم حتما تب کرده ☹ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
delaramdelnia مدیر استارتر عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4883 خب همین میگم شکمش بستم حتما تب کرده ☹ نه واسه ویروسه کلا دختر من لوپرامید فایده نداشت واسه بعد اسهال خیلی کم میکنه میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه