2777
2789
عنوان

۱۳بدر کجایید و...

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 71 پست
برنامم اینطوری شد ک صبح تا ظهرو با چندتا از دوستام و همکلاسیای دانشگام میریم توچال نمیدونم دیگ پسرا ...

به به خیلیم عالی خوش بگذره🌹🤣امسال همه با عموشون اینا میرن ۱۳بدر منم دلم عمومینا رو خواس🤣🤣

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

ما هرسال میریم نشده بمونیم خونه

شنیدم میگن خوب نیست ۱۳ بمونی خونه نحسی و اینجور چیزا داره من ب خرافات اعتقاد ندارم اما اینو میترسم خونه بمونم حتما میریم حتی شده یساعت🤦‍♀️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار 13بدر توخونه موندم همه رفتن بیرون.توحیاط یهو لیزخوردم سرم خوردلبه باغچه خون درخون شدم 13نحس🤕

وااییی چه بد آره منم میترسم از نحسیه ۱۳🥲حتما برو یه دور بزن حتی شده نیم ساعت یساعت شاید خرافات باشه اما خب آدم خیالش راحت میشه حال وهوامونم عوض میشه خوبه

😂😂😂😂 با دوستا بهتره🤣🤣🤣 

آره مخصوصن دوستایی ک بگن فقط خودت پاشو بیا نمیخواد کاری کنی🤣😂

آره مخصوصن دوستایی ک بگن فقط خودت پاشو بیا نمیخواد کاری کنی🤣😂

نمیمیرن ک😂😂😂 فقط یروز همچی سپرده شدع بهشون 

اونم  منقل و ذغال و قلیون فلان ک کاری ندارع براشون😂 

وااییی چه بد آره منم میترسم از نحسیه ۱۳🥲حتما برو یه دور بزن حتی شده نیم ساعت یساعت شاید خرافات باشه ...

ازترس اون دیگه هرسال میرم😥

اگه خرافاتم باشه بازم ی ترسی تودل آدمه

نمیمیرن ک😂😂😂 فقط یروز همچی سپرده شدع بهشون  اونم  منقل و ذغال و قلیون فلان ک کاری ندار ...

آره بابا چیزی نیس ک فقط منقل و ذغال و جوجه وخوراکی ومیوه وقلیون و ...همیناس دیگه🤣🤣😂خخ خوش باشید عزیزم🌹

آره بابا چیزی نیس ک فقط منقل و ذغال و جوجه وخوراکی ومیوه وقلیون و ...همیناس دیگه🤣🤣😂خخ خوش باشید ع ...

حقشونه اینهمه ما همیشه حواسمون بود و آماده کردیم یبارم اونا😂😂😂 

ممنون✨