2777
2789
تهران سال قبل رفتیم پل طبیعت خیلی بد بود 

برین وردیج و واریش،یاسمت لواسون ومیگون اونوارا، کوه هستن بیشترمیچسبه تا پل طبیعت.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب نمیتونی با شوهرت یا مامانت یا کسی بفرستیش بره؟ شرایطت سخته درک میکنم جفت بچه هات گناه دارن 

حتما خودم بایدپیشش باشم به هیچکی اعتمادندارم بچه مادرش کنارش باشه بیشتربهش خوش میگذره تحمل میکنم،این مدت توخونه هم براش وقت درست نذاشتم شده نشسته باهاش بازی کردم ولی خب اونجوری که انرژیش تخلیه نشد،آنفلانزاهم گرفته بودم کلا حالم بدشدبعداون وگرنه بارداریم عادی وخوب بود بعدش انگارتوانم کم شد.لامصب ماشینمونم فروختیم یکم سخت میگذره این مدت.ولی خب اینم میگذره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما خودم بایدپیشش باشم به هیچکی اعتمادندارم بچه مادرش کنارش باشه بیشتربهش خوش میگذره تحمل میکنم،این ...

انشالا بهترشو میخرید،خب یه روز رو بخاطرش تحمل کن باهاش برو حتما قرار نیست که فردا بری بذار پس فردا ببرش اگر روزها رو متوجه نمیشه از این لحاظ که خلوت تر و تاکسی و ... هست میگم 

انشالا بهترشو میخرید،خب یه روز رو بخاطرش تحمل کن باهاش برو حتما قرار نیست که فردا بری بذار پس فردا ب ...

با مامان اینامیریم ماشین دارن،منظورم اینه ماشین خودمون بود هروقت دلش میخواست میاوردیمش شمال

با مامان اینامیریم ماشین دارن،منظورم اینه ماشین خودمون بود هروقت دلش میخواست میاوردیمش شمال

اهان،خب انشالا بازم میخرید و بهترشو میخرید اگرم برات امکان داره بیشتر بمون تا هوا بهتر شه ببرش بگرده

اهان،خب انشالا بازم میخرید و بهترشو میخرید اگرم برات امکان داره بیشتر بمون تا هوا بهتر شه ببرش بگرده

اصلا نرفتیم برگشتیم تهران.قسمت نشد.