2777
2789
عنوان

به خاطر ......... زندگی کن!

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست

خودتو‌ دوس داشته باش.

بع رفتنت هیچ اتفاقی نمیفته، ولی با بودنت خیلی کارا میشه کرد، منتظر کسی نمون کمکت کنه، خودت خودت و خودت

انسانیت زیباترین نسخه جهان. مشاوره پروپزال و پایان نامه

به خاطر لبخند کسانی که دوست‌شون داری زندگی بکن! به خاطر صدای جیرجیرک تو شب‌های گرم تابستون، نسیم دل انگیز بهار و بوی بهارنارنج‌ها و شب بوها، به خاطر بوی نون تازه، به خاطر هندونه‌ی شیرین تابستون پیش رو! به خاطر اینکه تو یه قطعه از پازل دنیایی و دنیا بدون تو یه چیزی کم داره!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی کردن دلیل نمیخاد اون مردنه که دلیل میخاد 

فقط من این جمله و میتونم بگم 

گر نگه دار من آن است که من میدانم 

شیشه را در بقل سنگ نگه میدارد 

غصه هیچی و نخورین خدا خودش خیلییییی بزرگه❤️

💔

اینکه تو نمیدونی دنیا واست چه برنامه ای داره ایه قرانه میگه بعد هر سختی اسونی هس نشه اسونی رحمت الهی بیاد وتو نباشی

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

به خاطر اونایی که دوستشون داری چون بعداز نبودنت خیلی زجر میکشن ... مثل من بعداز رفتن مادرم ... مرده متحرکم   

به خاطر یه بار دیگه در اغوش کشیدن عزیزانت و دیدن لبخندشون.... 

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

من ی مدتتو فاز خودشکی بودم

فک کردم اگر مامانم دور از جون بمیره من چ حالی میشم یا پارنترم بمیره چه حالی میشم یا خواهرمو اینا خودمو جای تک تک شون گذاشتم و گفتم من فقط زندگی کردنم دست خودم نبست

بخاطر خودت زندگی کن.....

بخاطر خود واقعیت که هیچ وقت نشناختیش...

بخاطر تمام شادی هایی که منتظرته،چون خدا گفته بعد از هر سختی ای خوشی ای هست..‌‌‌‌‌‌...

شاید ابن دردت داره میکشه تو رو اما به این فکر کن میگذره ...تموم میشه،الان چون درگیرشی احساس کم اوردن داری اما از بیرون به قضیه نگاه کن،میبینی اونم مثل بقیه مشکلاست و حل میشه حتی اگه حل نشه بازم میگذره و کمرنگ میشه.....

دنیا یه دل خوش بهت بدهکاره تا طلبتو نگرفتی  آروم نشین......

زندگی یه فرصتیه که بهت داده شده چه بخوای چه نخوای

میتونستی وجود نداشته باشی،جالب میشد نه؟

اما حالا که واردش شدی پسسسس تا میتونی از تک تک دقایق لذت ببر

ببین من شعار نمیدم و تورو نمیشناسمت که بخوام دلگرمی بهت بدم

اما اینو بدون فقط یکبار فرصت زندگی کردم بهت داده شده ولاغیر

تو یکبار میتونی لذت بستنی خوردن وسط گرمای تابستون رو تجربه کنی یا یکبار میتونی گافه رفتن با رفقات رو تجربه کنی

بعد از ۷۰ سال زندگی هم میمیری و میشی غذای کرم

پس بذار حداقل این ۷۰ سال بهت خوش بگذره

چارلی چاپلین میگه زندگی شاید اون مهمونی ای نبوده که میخواستی ولی حالا که دعوت شدی تا میتوانی برقص

برادرِ تمام اعضای دوست داشتنی سایت🙏ای عزیزانی که میگید چرا آقایون میان تو سایت،آزادی بیان چی شد پس؟آقا بخدا مرد ام،به ولله کاربر آقام.داداشی شما حساب میشم ناموسا ولم کنییییید