2789
عنوان

احساس غش

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 21 پست
برای تقویت تخمدانم

احتمالا با بدنتون سازگاری نداشته و دوز دارو بالا بوده 

حتما آزمایش کبد انجام بده عزیزم 

یه آزمایش گوارش هم انجام بده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره رفتم میگن عصبیه ولی توان زندگی کردند ازم گرفته من یوقتایی که اصلا ااسترسم. ندارم اینجوریم

ببین اتفاقا من از دکتر همینو پرسیدم که من استرس انچنانی ندارم ولی برام توضیح داد که استرس نهفته میتونه عامل همه ی این چیزا باشه داروی اعصاب داد گفت یه مدت مصرف کنی بهتر میشی قطع میکنیم 

ولی یه چی بگم از وقتی رفتم دکتر و فهمیدم دردم چیه کمتر دچار اون حالتا میشم انگاری خیالم راحت شده که مرض مهمی ندارم😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اره رفتم میگن عصبیه ولی توان زندگی کردند ازم گرفته من یوقتایی که اصلا ااسترسم. ندارم اینجوریم

کم خونی نداری عزیزم بگو دکتر ذخیره  آهنت رو حتما چک کنه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بنظرم از لحاظ روحی تحلیل رفتی،بهتره بجای دنبال عیب گشتن،یه متخصص تغذیه برو،آهنگ مدیتیشن گوش کن و حتما تمام تلاشتو کن روزی ۲۰ دقیقه ورزش کنی،اگه دکتر میگه چیزی نیست،پس بنظر میاد زیادی روی حالاتت تمرکز و گیر کردی،اول خودت باور کن که هیچیت نیست،کاری هم به درک کردن یا نکردن همسرت نداشته باش،چون باید بپذیری اولین کسی که میتونه به تو کمک کنه خودتی،امیدوارم حالت خوب بشه