2821
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست
تا حالا فروختی هم؟ منم میخوام بخرم ولی میگن خیلی ازت نمی خرن و این که موقع فروش خیلی ازش کسر می کنن ...

نه عزیزم هیچی کسر نمیکنن قیمت روز هرچی باشه بر میدارن من نفروختم اما خواهرم جمع میکنه میره طلا میخره وقتی میبرن هیچچچچچی کسر نمیشه پارسیان همین خوبی و داره دیگه ک کم نمیشه

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین سکه من میگیرم قیمت روز هر چی باشه پنجاه روش میگیرن برای خودشون ولی شمش صد تومن میگیرن طلا آب ش ...

نه طلا  اب شده قیمت روز ازت میخرن

سکه ها پارسیان نه کم میکنن من تاحالا چند باز فروختم پارسیان یکبار خریدم وفروختم چند تا هم کادو داشتم 

شمش هم شنیدم کم نمیکنن اصلا ما هر سال روز معلم پول میزاریم همه مادرا  شمش گرمی میخریم برا معلم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
مگه به قیمت روز بر نمی دارن ازت؟  

سکه ها پارسیان نه کمتر میخرن ازت موقع خرید 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
طلا اب شده بخر یا شمش های گرمی   من ۴۵۰ دادم پارسیان بعد یک سال ۴۸۰ ازم خرید در حالی اگ طلا اب ...

عزیزم پارسیان همون طلاست اما ارزشش سوت بنابراین فرقی نمیکنه شمش باشه سکه باشه یا طلا آب شده طلا هر چقدر باشه ارزشش همون و زمان فروش ازت برمیدارن

نه عزیزم هیچی کسر نمیکنن قیمت روز هرچی باشه بر میدارن من نفروختم اما خواهرم جمع میکنه میره طلا میخره ...

بپرس ازش ولی من دیدم کمتر خرید ازم سکه کامل کم نمیکنن ولی پارسیان کم میکنن

عزیزم پارسیان همون طلاست اما ارزشش سوت بنابراین فرقی نمیکنه شمش باشه سکه باشه یا طلا آب شده طلا هر چ ...

نمیدونم 

نه طلا  اب شده قیمت روز ازت میخرن  سکه ها پارسیان نه کم میکنن من تاحالا چند باز فروختم پا ...

نمیدونم یا حداقل مشهد اینطور نیست چون من سالهاست اینکارم میکنم پول داشته باشم خیلی تو یک ماه مثلا شیش تومن پس انداز داشته باشم میرم طلا آب شده می‌خرم یا شمش اکر کم داشته باشم میرم پارسیان می‌خرم …. هیچ فرقی نمیکنه اینجا کمتر برنمیداره 

۱ گرم چه قدر میشه؟

اگر پول کمتر دستت هست صد سوت بخر حتی میگن پنجاه سوت هم هست من ندیدم ولی . … هر چقدر میتونی بخر ولی به نظرم بخر با این شرایط مملکت خوبه ضرر نمیکنه ،،، من به تمام فامیل هام چند ساله میگم بخرم الان اینقدر همشون دعام میکنن میگن خدا مادرتو رحمت کنه خوب چیزی بهمون یاد دادی

معمولا همه طلا می خرند هم استفاده می کنی هم لازم داشتی می فروشی ارزش پول تو تگه داشتی 

اخه اون قدری دستم نمیاد که طلا بخرم ۳۶۰۰ ماهانه میگیرم که حداقل یکی دو تومن خرج میشه مگه چه قدر میمونه طلا بخرم