fatimaybi مدیر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 عنوان جومونگ هستم | مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 134 پست جومونگ هستم از حوالی کوفه و نزد مختار امده ام...بدنبال زلخیا میگردم...هرکس زلیخا را به من بدهد به او پاداش میدهم 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍 1402/01/12 | 16:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4837 شما مسلمونا چتونه یه اسم بود مگه گفتم رقیه دختر فلانی که یقه پاره کردین حالا ا؟؟؟پ چرا اسم دیگ نگفتی؟شمامسلمونا امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123838 ن این حقیقت نداردددد کیان آسنات را ب همسری برگزید یوسوف پس چه؟ دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25115 یانگوم کجاس؟؟؟نمیبینمش؟!!!! تو آشپز خونه داره سوشی اماده میکنه خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
mood_dark عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 4002 پوتیفار هستم زلیخا فقط مال منه من که زلیخا هستم کجایی ای یار
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 پوتیفار هستم زلیخا فقط مال منه متاسفانه از این ب بعد مال تسو هسشما با دونگ یی خوش باش پوتیفار 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4837 من جومونگ بودمااااا من یانگومم امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25115 من که زلیخا هستم کجایی ای یار عههه دالی خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
ویسپرز۴۰۳۰ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 1481 بیا بزنیم دهن جومونگو پاره کنیم تا به سوسانو خیانت نکنه باشه پایه ام من دشمن دیرینه جومونگم نمکــدون سایت هستــم <طرفدار حـــقوق زنان>👊تعلــیق گر مردای مزاحــم و بد دهــن سایت 🙌😎
تهدیگ_ماکارانی عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 1766 یانگوم کجاس؟؟؟نمیبینمش؟!!!! جومونگ چرا اینگونه افسار پاره میکنی؟ تا کی میخواهی به هوای نفسانیت گوش فرا دهیدست از نفس بردار بر شمشیر گذار که جنگها در انتظار توست
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25115 متاسفانه از این ب بعد مال تسو هس شما با دونگ یی خوش باش پوتیفار اونم خوبه😃😃 خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
mood_dark عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 4002 متاسفانه از این ب بعد مال تسو هس شما با دونگ یی خوش باش پوتیفار تسو کجاستتت چرا به دنبالم نمی اید
fatimaybi مدیر استارتر عضویت: 1399/12/15 تعداد پست: 2933 من یانگومم برو ی غذای خوشمزه بپز برا افطار مختار و کیان 🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍