2821
2789
می میخواستیم بریم لواسون با چیتگر ولی میترسیم مشمول مجازات روزه خوری بشیم

ن بابا کاری ندارن 

من چند روز پیش دربند بودم همه جا باز بود کاری هم نداشتن 

تو شهر رستورانا هم بازن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوشبحال هرکسی باغ داره، همش میگم کاش ماهم باغ داشتیم، اطرافیانمون اکثرا باغ دارن، بیرونم که نمیشه رفت با این باد

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
کجایی فرزندم ک باد میاد

عزیزم اصفهان دو روزه بادهای خیلی بدی میاد، اصفهان هم گفتن تا قبل از ساعت 4عصر ورود به پارکها و... برای 13 ممنوعه

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
عه تهران از این خبرا نیست 

خوب خدا رو شکر، اینقدر باده بدی میاد که درختها تو حیاط طبقه پایین همسایه به رقص امدن و صدای بدی میاد، از پشت بوم هم هعی صدا چیز افتادن میاد

نه داخل تاپیک پربازید دیدم 🤣

تاپیکشو سال پیش خودم زدم تو یه سایت مشاوره بود یه نفر اسمش محمد زهرا بود بعد میگف واسه نصفم شوهر و اون نصف دیگم زن میخوام واسه  دوجنسه ها رو نمیدونم متاسفانه یا پذیرش نمیکنم  یا سر اون نصفه دیگم دعوا میشه 

منم شات گرفتم واسه خنده تاپیک زدم که بخندیم دور هم. یه عده بی جنبه تعطیلش کردن 

الان یکی دیگه تاپیکشو زده؟ چه دیر 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
تاپیکشو سال پیش خودم زدم تو یه سایت مشاوره بود یه نفر اسمش محمد زهرا بود بعد میگف واسه نصفم شوهر و ا ...

یا خدا😟😟😅😅

آره داخل پر بازدیدا زده جالبترین اسمی که شنیدین

❌نی نی یار هستم ❌..........................................شوخی کردم😁

سیزده به در رو هیچ‌وقت دوسش نداشتم 

شب شاید بریم بیرون یا عید فطر تلافی کنیم 🤷

در کل بازم حوصله بیرونو ندارم من مردم گریز غیر اجتماعی هستم 😝

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
2823
2791
2779
2792