2777
2789
عنوان

ان چیست ک

| مشاهده متن کامل بحث + 18120 بازدید | 393 پست
ما اینجاییم که به اطلاعاتمون اضافه بشه  ارواح عمم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره بابا هممون دختر خوب اگ حرف بدی بلد باشیم 🤣🤣

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چیه که مال زن اولش ک پشمالو هم هست ؟؟؟؟

ای خدااااا همه منحرفا را به راه راست هدایت کن الهی امیننن🤣🤣🤣

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بهم گفت بخواب ؟ خوابيدم ... گفت وا کن ؟ وا کردم ... يه چيزي در آورد کرد توش ... وقتي کارش رو انجام د ...

دندون بوده

- اوکی!  تو خوبی                                                              𝒂𝒎𝒐𝒓 :𝐌
من خیلی منحرفم🤣🤣🤣  شمارو نمی‌دونم مابه‌پسری که کلیه نداره زن نمیدیم🤣🤣🤣 (کلیه نخون)

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اوا چکاپ کامل میکنید

- اوکی!  تو خوبی                                                              𝒂𝒎𝒐𝒓 :𝐌
اون چیه که اگر پسر نداشته باشه بهش زن نمیدن ؟ اولش ک داره

کمر 😂😂😂😂

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
بهم گفت بخواب ؟ خوابيدم ... گفت وا کن ؟ وا کردم ... يه چيزي در آورد کرد توش ... وقتي کارش رو انجام د ...

یا زینببب😅😅پاکش کن اینو حتنا گزارش میزننن