2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 29 پست
اره تنبلی دارم انتظار خیلی خیلی سخته من که دیونه شدم دیگه چندسالته

دارو نمیخوری؟ من 21سالمه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر برای سه ماه بهم قرص دوفامد و ویتاگونس داد الان تموم شده باید برم

اقدامی؟ با این دارو ها خیلی دیدم جواب گرفتن

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اره میگم یه ساله اقدامم حامله نمیشم

چن سالته

۲۴ سالمه

سنی هم نداریم 🥺پس چرا نمیشه

دارو نمیخوری؟ من 21سالمه

منم ۲۱ سالمه ی دختر ۱ ساله دارم ولی ط اقداممم یکی دیگه دلم میخاد اصلا نا امید نشو من برای دخترم که میخاستم باردار بشم رفتم دکتر فقط اسید فولیک دادش بعد ۳ ماه باردار شدم دقیقا ۷ روز بعد پریودی روز ۷ اقدام کردم و باردار شدم ط هم اصلا نا امید نباش ب نظرم همین نا امیدی خودش کلی بد برات شاد بگیر دلتو😘

نمیدونم واقعا من یه دختر چهار ساله هم دارم که سر اونم سه سال بدون هیچ دلیلی حامله نمیشدم و لی الان ت ...

خداحفظش کنه باز خوبه یکی داری

منم ۲۱ سالمه ی دختر ۱ ساله دارم ولی ط اقداممم یکی دیگه دلم میخاد اصلا نا امید نشو من برای دخترم که م ...

خداحفظش کنه.. منم رفتم کنار کلومیفن اسید فولیک و ویتامین ای داد قبلا هم خودم اسید فولیک میخوردم.. نمیدونم توهم زدم یا نه همش حس میکنم باردارم

اره ولی واسه اونم عمرم تموم شد تا حامله شدم تو هم نگران نباش انشاالله که حامله ای برو یه بی بی بخر

دعا کن. انتظااار خیلییی سخته

به همسرم گفتم اومدنی بخر میگه نه فعلا صب کن منفی میشه روحیتون بهم میریزه اخه من با بیبی مثبت هم باردار نبودم

خداحفظش کنه.. منم رفتم کنار کلومیفن اسید فولیک و ویتامین ای داد قبلا هم خودم اسید فولیک میخوردم.. نم ...

دقیقا ۷ یا ۸ روز بعد پریودی اقدام کن باردار میشی چون دقیقا روز تخمک گذاری ...حالا انشالله ک الان باردار باشی ❤️