2777
2789
عنوان

لیزر کل بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 33 پست
کاش تو مامانم بودی مامانم وقتی اولین بار دبیرستانی بودن موهامو زدم انقدر دعوام کرد انگار قتل کردم & ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواهرشوهرم میگه وقتی اولین بار موهامو زدم مامانم گفت خاک توسرت دیگه نمیگیرنت🥴🥴🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خواهرشوهرم میگه وقتی اولین بار موهامو زدم مامانم گفت خاک توسرت دیگه نمیگیرنت🥴🥴🤣🤣

مامانم میگفت خب یهو ابروهاتم برمیداشتی دیگه

هنوز ک هنوز من میترسم از نگاه مامانم   

چند جلسه رفتی عزیز؟میانی درد نداشت؟

من تازه جلسه سومم تقریبا جواب گرفتم درد که داره اما قابل تحمل هر چقدر تعداد جلسات بالا تر بره دردش انگاری بیشتره اما ارزش داره

آخه ظاهرا دوستاش رفتن 

من خودم لیزر میرم بار اولی که رفتیم چون یکم ریزه میزم ازم سوال کرد سنمو توضیحم داد که باید به یه سنی رسیده باشی که هورمونات تنظیم باشن

برای همین میگم با دکتر مشورت کنید چون ممکنه نتیجه عکس بده بهش و موهاش بیشتر و کلفت شن

در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻

من خودم لیزر میرم بار اولی که رفتیم چون یکم ریزه میزم ازم سوال کرد سنمو توضیحم داد که باید به یه سنی ...

از مرکز لیزر سوال کردم و گفت میتونه بیاد اما خودمم سردرگمم از ی طرفم بیشتر دوستاش رفتن این ناراحت میشه نبرمش 

از مرکز لیزر سوال کردم و گفت میتونه بیاد اما خودمم سردرگمم از ی طرفم بیشتر دوستاش رفتن این ناراحت می ...

اها درسته، بازم میگم با دکتر متخصص مشورت کنید که به مشکل نخوره

در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻

لیزر یه مدته بین مردم رایج شده. هنوز مشخص نیست عارضه داره یا نه  دکتر میگه عوارض نداره ولی بعض ...

😂 باور کن انقدر که پاهای صاف و بدن صاف دیدم خجالت می کشیدم خودم کم مو بودم اما صاف صاف نه دیگه گفتم باید برم هر چه بادا باد