2777
2789

هوف 

بابای من توان خرید ایفون ۱۴ برای من رو هم داره ولی سامسونگ جی ۷ دستمه این خیلیی ظلمه 

بهش میگم گوشی میگه خفه شو...

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به بودجه داره 

ایفون برا کار و تصویر برداری عالیه اگه برا کار و عکس میخوای و بودجه کمتری داری سری s سامسونگ بخر

بقیه گوشی ها هم که باید بر اساس بودجه و نیازت سرچ کنی و پردازنده و دوربین و ... بررسی کنی

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

فکر میکنم در حد بودجه ١٣، ١٤ سامسونگ A53 خوبه اگر گرون بود A52هم خوبه.

اگر پول بیشتر میتونی پرداخت کنی گوشی سری A70 هم خوبه 

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
راضی بودن؟

اره خیلی خوبن 

ولی من اگ باشم نمیخرم چون کلا آ ها شبیه همن من خودم آ۱۳ دارم خریدم ۵تومن دوستم فقط کیفیت دوربینش بهتره 

من اگ جای شما باشم آ۱۳ میگیرم ۸تومونو میدم ب ی چیز دیگ