پرخوری عصبی هی دارم بدتر میشم... فرض کن در عرض 10 روز پنج کیلو اضافه کردم🤦🏻♀️😔
منم قبل رمضان خیلی اشتهام زیاد شده بود. منم پرخوری عصبی دارم. دو روز اول رمضان هم همینجوری بودم. ولی الان اشتهام کم شده خیلی خوبه. اصلا احساس سبکی میکنم. امیدوارم تا آخر رمضان یکی دو کیلو کمکنم
آخه به نظرتون فلسفه این روزه داری چیه من از صبح تا شب غذا نمیخورم از درسم و کلا زندگیم میوفتم انقدر ...
یچیزهایی مثل نماز خوندن رو فلسفش رو خدا میدونه فقط ولی خیلی فوایدش رو دانشمندها تونستن درک کنن از نظر دنیای انرژیکی باعث تعدیل شدن چاکراهای بدن میشه و روزه به آدم صبر رو یاد میده اینکه غذا تو خونه داشته باشی ولی جلوی خودت رو بگیری و از اون غذا نخوری تا ساعتی که خدا بهت اجازه داده خیلی مرتاض های دنیا با روزه گرفتن و ریاضت کشیدن به قدرت های متافیزیکی دست پیدا میکنن اینو گفتم بدونی که نماز و روزه بیهوده و بی تاثیر نیست ولی ما توانایی درکش رو نداریم و خدا میخواد توشه ی آخرتمون رو برامون سنگین کنه ما هرچی کار خوب انجام بدیم از گناهامون کم میشه دلش میخواد بیشترمون جزو آدم خوبایی باشیم که اجازه ی ورود به بهشت رو دارن
یچیزهایی مثل نماز خوندن رو فلسفش رو خدا میدونه فقط ولی خیلی فوایدش رو دانشمندها تونستن درک کنن ...
بله من تمام فواید نماز رو قبول دارم اتفاقا به خاطر همین نماز خوندن چاکراها و همین طور چشم سومم باز شده میگین روزه داری صبرو زیاد میکنه آره درسته ولی چرا یکماه ؟ چرا ده روز نباشه یا پنج روز فرقی نداره که ... یا مثلا اسلام یه سری قوانین داشت واسه منی که وقتی روزه میگیرم زندگیم مختل میشه من اگه بیکار بودم کل سال هم روزه میگرفتم کاری نداره که