2777
2789
تا كى وقت داريم براى خوندنش؟

تا شب قدر ۱۹ماه رمضون

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوستان

هنگام غروب آفتاب بالاترین سطح انرژی در عالم وجود داره

بیاییم امروز موقع غروب ( حدود ۱۸:۳۰) دسته جمعی دعای " امن یجیب " رو به نیت شفای بیماران دوستان نی نی سایت بخونیم 

صدو چهل تا حمد ميخونم.  ان شاءالله حاجت روا بشيد.

مرسی عزیزم خداوند بهتون سلامتی 

اجرعندکم عندالله

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

حلال کنید فقط چون نذری عکس گذاشتم ببخشید😔😔

به به 

خوش بسعادت تون خدا قبول کنه

اقاببخشید (خوشبحال اونی ک میخوره)😅😅😅😅

حلال کنید فقط چون نذری عکس گذاشتم ببخشید😔😔

التماس دعا 

خود اقا امام حسن مجتبی ع نظر ب دل همه مون کنه

واس خونه دهرشدن منم دعا کن

ممنونم