2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اگه امیدت به خدا باشه روزیش رو میرسونه ❤

امیدمون به خداس .پس این وضعمون چرا اینجوریه بدتر میشه که بهتر نمیشه

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
نه عزیزم پول نداریم یعنی فکر نکنم با این قیمت دلار کسی بتونه پس اندازیم بکنه

اینقد سخت نگیرین 

شما نمی‌خواستینش ولی شده، هدیه‌ی خداست، خودشم کمک میکنه، فقط کافیه به این جمله باور داشته باشین 

خدا هم کمک تون میکنه، الان ماه رمضون هم هست، ماه مهمانی خداست بخاطر خدا سقط نکنین، خدا هم کمک تون میکنه 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
اینقد سخت نگیرین  شما نمی‌خواستینش ولی شده، هدیه‌ی خداست، خودشم کمک میکنه، فقط کافیه به این جم ...

خدا پسرم و ناخواسته بهم داد 

واقعا وضعمون وحشتناک بود تو قسط های خونه داشتیم خفه می‌شدیم 

الان پسرم شیر خشک میخوره قوطی ۷۰۰ تومن 

روزی رسون خداست یکی کم یکی زیاد ولی بچه های ناخواسته واقعا پر روزی میشن و برکت میارن 

خدا پسرم و ناخواسته بهم داد  واقعا وضعمون وحشتناک بود تو قسط های خونه داشتیم خفه می‌شدیم  ...

خدا حفظش کنه 😍😍

اره واقعا منم اینو خیلی شنیدم 

در عوض توی همین سایت هم دیدم که خیلیا سقط کرده بودن و عذاب وجدان ولشون نکرده بود بعد چند سال 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
اصلا دلم نمیاد سقط کنم خودمم از این کار می ترسم

آره گناه داره، به این فکر کنین قراره 8 9 ماه دیگه بشه یک نوزاد 🥺

اینقدر بودن توی همین سایت، خودتون میتونید سرچ کنید ببینید که سقط کردن و بعدش پشیمون بودن، یکی میگفت چند ساله عذاب وجدان دارم 

اصلا دلم نمیاد سقط کنم خودمم از این کار می ترسم

ترس داری ، چون گرفتن جان یک نفر کار راحتی نیست 

اون هیچ فرقی با بچه ی سه ساله ی تو نداره 

خداوند در قرآنش فرموده از ترس فقر بچه هاتون رو نکشید. کشتن فقط مختص به این دنیا نیست. به دنیای داخل رحم مادر هم گفته میشه. چون مرتبه ای از وجود انسانی شکل گرفته. 

و حق حیات داره 

بچه ی بزرگترت سن خیلی خوبی داره 

به سلامت بدنیا بیاد ان شاالله

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).