2777
2789
عنوان

بچه ها🥺

152 بازدید | 15 پست

این جمله رو کامل کنید

خودمم میگم 

اگر مادر بشم هیچوقت... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

هیچوقت بهش بی اهمیت نمیشم

اگر ناخواسته بود وانمود نمیکنم ک نمیخواستیمش

هیچوقت کاری نمیکنم ازم زده بشه 

هیچوقت نمیزنمش 

سرش داد نمیزنم

خبببب شمام بگید

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهشون مسئولیت پذیری یاد میدم 

هیچوقت بهشون مسئولیت پذیری یاد میدی؟ 

با هیچوقته

غر نمیزنم

غر رو هیچوقت نمیشه نزد اخه😅🤦🏻‍♀️

ی چراا اخه منو اذیت میکنی، خسته شدم دیگ میگیم🤦🏻‍♀️

غر رو هیچوقت نمیشه نزد اخه😅🤦🏻‍♀️ ی چراا اخه منو اذیت میکنی، خسته شدم دیگ میگیم🤦🏻‍♀️

مامان من ۲۴ساعت

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞
عزیزم من پسر دارم،اما جملتو با اجازت اینجوری میگم اصلا دوست ندارم پسرم زن بگیره که مادرشوهر بشم..اکث ...

😐😐😐😐😐😐

ب تاپیکم ربط نداشت اما بزارید منم جوابتون رو بدم 

تصمیم ازدواج حق هر دختر و پسری هست

میتونید مادرشوهر خوبی باشید 

مهریه هم موقع تصمیمش عروس و داماد هستن و میتونن کنار بیان باهم، زندگی اوناس دیگ

ازدواج اشتباهم بود طلاق! 

چرا دوست ندارید؟! 

این بایدِ به هیچوقت توجه نکن

بله درسته منم یاد میدم اما سوال من با هیچوقت بود☹️

😐😐😐😐😐😐 ب تاپیکم ربط نداشت اما بزارید منم جوابتون رو بدم  تصمیم ازدواج حق هر دختر و پسری ...

عزیزم الان دیگه بیست سال پیش نیست کسی بخاطر خوب و بد بودن مادرشوهر جدا شن..الان بدلیل اینکه اکثربچه ها تک فرزند نهایت دوتا هستن تحمل صبر تو زندگی مشنرک رو ندارن و با توجه به قانون مسخره مهریه در کشور ما شده یه اهرم زور برای دوطرف.تا وقتی قوانین ازدواج و عقد تو کشور ما اصلاح نشه همیشه همین مشکلات هست.البته الان جوانها با ازدواج سفید سعی میکنن دیگه خانواده ها رو درگیر نکنن که البته اینم مشکلات خودش رو خواهد داشت