2777
2789
خوشبختی یعنی خدا رو تو زندگیت احساس کنی و درک کنی هرچه از جانب خدا برسه غیر از خوبی نیست هرچند به مز ...

ما ک کل زندگیمون به امید خودشه🙂

میدونم همیشه هوامو داره

ای جون دلم ایشالا همشششششون و خدا برات نگه داره و بیشتر کنه این حسای قشنگتو عزیز دلمم😍💙

ممنونم عزیزم 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا😐😍💙

وقتی جیبم پر باشه میرم مسافرت میرم کافه میرم رستوران به بقیه کمک میکنم دل بقیه رو شاد میکنم دخترمو میبرم هرچی میخواد براش میگیرم.همهی این حسای خوب وقتی میاد که جیبم پر باشه......پس حس خوب فقط وقتیه که جیبت پر باشه بتونی بری دنبال هرچیزی که بهت ارامش و شادی میدع

وقتی جیبم پر باشه میرم مسافرت میرم کافه میرم رستوران به بقیه کمک میکنم دل بقیه رو شاد میکنم دخترمو م ...

بگو جیبت پر پول باشه

اگ شانس ماست پر تخمه میشه خواهر😂😂😂

بگو جیبت پر پول باشه اگ شانس ماست پر تخمه میشه خواهر😂😂😂

اینم حرف کاملا بجایی بود😂😂😂

خدایا به بزرگیت قسم جیب همه ی اونایی که احتیاج دارن رو پر پول کن.به همه یه حال اساسی بده😍😍

وایییییییییییی توروووو خدااا نگو قلبم درد میگیره😍😍منم میشه ببری لطفا😐😂من کل خانوادم لنگین منو نم ...

من تهران نیستم وگرنه همه زندگیم فوتباله🤦‍♀️

اگه تهران بودم میبردمت عشقم دوتایی کیف میکردیم. انشب جامون خالی بود💙

تبریک بابت برد💙

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
ایییی اینو موافقمم میشه یه کابم بقل خودت برا من بزاری؟😂😂

حتما بیا بغلم 😂😂

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
من تهران نیستم وگرنه همه زندگیم فوتباله🤦‍♀️ اگه تهران بودم میبردمت عشقم دوتایی کیف میکردیم. انشب ج ...

والا منم ک تهرانم دست و بالم بستس😂💙

مبارک توام باشه عشقم💙تا باشه از این بردا و خوشحالی ها

ارمی هم هستی کنار میایم با هم😉😂

عه چه خوب 😂💜

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃