2777
2789
عنوان

در چه حالین 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین مهمون عید رو داشتیم 

با همون لباس و ارایش همینجوری نشستم😂

همسرمم دو دقیقه یه‌بار میگه پاشو عوض کن من حوصلم نمیشه اتو کنم 🫠😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
کارتون‌ چیه

داروخانه شبانه روزی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خوشحال ترینممممم

نشستم فقط دارم ریز میخندم از شادی

چون عاشق کسی شدم که به هییییچ دختری نگاه نمیکنه و تا به حال من و خیلی ندیده بود

منم کم پیش میاد شانسی ببینمش  هردفعه میرم بیرون کلی دعا میکنم ببینمش😂

هر وقت از امام رضا میخوام چیزی و میشه دقیقا😍 هردفعه امام رضا رو قسم میدم که ببینمش میبینمش😍

یکیش پریروز بود که داشتم میرفتم پیاده روی ساعت ۱۲ گفتم یا امام رضا تروخدا ببینمش😍🥲 که لحظه آخر داشتم از جلو خونشون رد میشدم دیدمش😍 البته اون آخراش بود چون هرکدوم از یه سمت خونشون داشتیم میرفتیم به محض اینکه دیدمش دیدم رفت تو ساختمون و حدس میزنم دیده باشم 

بعدش از جلو خونشون رد شدم رفتم کوچه روبرویی دیدم اومد بیرون سوار موتور شد رفت که نمیدونم باز دیدم یا نه چون من پشتم بهش بود

امروزم گفتم امام رضا جونم ببینمش اونم منو ببینه

که بازم لحظه آخر که داشتم برمیگشتم رفتم جلو ساختمونشون الکی میرم دم خونشون خودم آروم بگیرم

امروزم طبق عادت رفتم سرم تو گوشی بود چند دیقه وایساده بودم یههو سرم و گرفتم بالا دیدم داره با یه حالت خاصی نگام میکنه😍😭

خیلی خوب بود اون لحظه وقتی چشم تو چشم شدیم

به محض اینکه چشم تو چشم شدیم سرم و انداختم پایین ولی خیلی خوب بوددد

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
چه سریالی؟ هیچی نشستم تو اتاق خواهرشوهرم هی پیام میده پاشو بیا تو حیاط منم حوصله ندارم

ما همه مرده ایم

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»