2777
2789
عنوان

دلم میخواست همسرم ۳۵ب بالا بود ......

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 60 پست

والا شوهر من 23بود ازدواج کردیم خیلی دهن بین بود  بچه گند  تا 28سالگی دعوا میکردیم بچه دار شدیم خداروشکر درست شد

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی نداره

منظورم اینه لزوما مرد بالای ۳۵ سال، با درک و فهم نیست

نمونه اش کلی مرد بدون درک و فهم حتی ۵۰ به بالا ...

در مورد زیر ۳۰ سال نظری ندارم چون به وقت مجردی هم با مرد زیر ۳۰ سال وارد رابطه نخواستم‌بشم هیچوقت.‌‌..

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خدایی به من بگید همه مردانفهمن ؟جدی اگه هستن تاتوفکرجدایی نباشم اطرافیانم اینطوری نبودن آخه نمی‌دونم ...

منم گاهی اوقات بخدا میگم معلوم نیست کجا دل کسیو شکوندم ک اینو انداختی تو زندگیم گفتی حالا بکش   

منم گاهی اوقات بخدا میگم معلوم نیست کجا دل کسیو شکوندم ک اینو انداختی تو زندگیم گفتی حالا بکش   ...

ای گل گفتی وقتی ازدستش گریه م میگیره خودش این حرف چیه من میزنه باورمیکنی؟

بنظرم اقایون تو هر سنی بچه هستن

نمی‌دونم من ک. ب خاطر بچگی همسرم.      اذیت بودم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اسی شوهر من که هرچی به ۳۵ نزدیک تر میشه اخلاقش نکبت تر میشه 🥴

،🤣

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

به سن نیست به بلوغ فکری هست که مرد باید به اون درجه رسیده باشه...من 30 سالش بود عین بچه ها دنبال مادرش بود...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
به سن نیست به بلوغ فکری هست که مرد باید به اون درجه رسیده باشه...من 30 سالش بود عین بچه ها دنبال ماد ...

اخی 🤣