2777
2789
عنوان

خوش هیکلم ولی...😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 149 پست
استخوان بندی ریزه مگر نه من تو وزن تو .این مشکلات نداشتم حالا میخای یکم چاق شو ببین چطوره

ازه افرین استخون بندیم باریکه...گرونترین ساعت میخرم مچ دستم باریکه نما ندارع😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وزنت زیاد نیست یکم؟ یا استخونات درشتن؟

نخیرممم شما مثل چوب خشک میمونید والااااا من خیلیم رو فرمم  همه عاشقم میرن

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

ازه افرین استخون بندیم باریکه...گرونترین ساعت میخرم مچ دستم باریکه نما ندارع😔

تو فکرش نرو یکم لباسات یا گشاد انتخاب کن که نچسبه بهت لاغری پیدا باشه .لباس ها کوتاه بیشتر بهت میاد سایز دست ایناهم خب ببر خیاط فیت کن بعد بپوش .ساعتم صفحه کوچک قشنگتره ظریف تره 

مثل چوب کبریتی والا من وزنم عالیییع هرکی میبینه چشم بر نمیدار از روم ۱۵۵قدم وزنمم ۸۲

تروخدا الان جدی بودی؟😐

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

اتفاقا باشگاه هم رفتم چن کیلو اضافع کردم خوب شدم دیگه نرفتم دوباره برگشتن به حالت قبل

سخت وزن گرفتی؟من حس میکنم باشگاه سخته

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

اتفاقا باشگاه هم رفتم چن کیلو اضافع کردم خوب شدم دیگه نرفتم دوباره برگشتن به حالت قبل

خوب نباید ولش کنی باید ادامه بدی من چهارساله ک میرم جزئی اززندگیم شده جدا ازهیکل روی روحیه ام خیلی تاثیرداره