2777
2789
قبل از اینکه باهاش برم تو رابطه خیلی معمولی باهم در ارتباط بودیم گاهی پیامی میدادیم و حال و احوال می ...

اخ مثل خودمی توام🤣🤣🤣

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ادم درستی نیست زیاد فقد شوخه ینی از اون روز ک از پیشش برگشتم فقد ب کاراش و حرفایی ک میزد میخندم خیلی ...

ای وای بهت وابسته نبود؟؟؟

عه هردومون کرم داریم🚶🏻‍♀️😂

کرم من خیلی زیاده بعضی وقتا یجوری باهاش شوخی میکنم پشیمون میشم کاری میکنم اخر سر ناراحت میشه ولی دوس ندارم ناراحتش کنم درکل خیلی اذیتش میکنم

کرم من خیلی زیاده بعضی وقتا یجوری باهاش شوخی میکنم پشیمون میشم کاری میکنم اخر سر ناراحت میشه ولی دوس ...

منم خیلی ناراحتش میکنم🥲😆

بعد تازه گاهی خودم اذیتش میکنم بعد ناراحتی پیش میاد مقصرم منم بعد خودمم قهر میکنم اون میاد اصرار و التماس که آشتی کنم🚶🏻‍♀️😆

💔
منم خیلی ناراحتش میکنم🥲😆 بعد تازه گاهی خودم اذیتش میکنم بعد ناراحتی پیش میاد مقصرم منم بعد خودمم ...

من دلشو ندارم اینطور کنم🥲😂