2777
2789

اخ بینی منم دقیقا همین شکلی بود اولاش😅😅😅

بزرگ ،بدون قوس و تیز

درست میشه عزیزم اصلا نگران نباش هنوز یک ماه هم نشده

ورم از اون چیزی که فکر میکنی خیلی بیشتره

چسبتو همیشه بزن

نمک سعی کن نخوری

و بهش گیر ندی،این مهم ترینشونه

شاید باورت نشه،ولی بینی تا یک سال و نیم بعد از عمل،هر روز یه شکل میشه

من الان دوسالو نیمه که عمل کردم

بعد از یک سالو نیم شکل اصلی بینیم مشخص شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵ سال عمل کردم...تازه شکلش داره قشنگ میشه...

من آخه اصلا در تعجبم نیمه فانتزی دیگه باید قوس از الان داشته باشه طبیعی ک ازش نخواستم ولی قوس ندارع حرص میخورم دیگ 😂

تمام رختو میتونی بفرستی،ببینم چقدر ورمه؟

بدون چسب ندارم ولی نوک بینیم خیلی گندس اصلا اون استخون تیغش خیلی پهنه معلومه ورمه ولی خب اونجا بودیم توی مطب کسایی بودن ک با وجود ورم قوس داشتن 

من تیغه بینیم بلند بود،و قوس کم میخواستم

منم بهش گفتم ملایم قوس زیاد نه ولی اومدم بیرون ی مدت گذشت اینو دیدم قلبم وایسادد گفتم چرا این قوس نداره انگار طبیعی عمل کردم امیدوارم معلوم بشه زودتر 

اخییی این مشکل منم بوووود😂😂😂من واسه عملم گفته بودم قوس ملایم،ولی حتماااا قوسو داشته باشه هاااا ب ...

عزیزم من قبل عمل ی طرف بینیم انحراف داشت حالا همون سمت ورمش بیشتره و باعث میشه نامتقارن به نظر بیاد انگار ی پره ضخیم تر به نظر بیاد و پایین تر 

یا تیغه ام پهن به نظر بیاد 

دوماهه عمل کردم 

طبیعیه ؟ 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
منم بهش گفتم ملایم قوس زیاد نه ولی اومدم بیرون ی مدت گذشت اینو دیدم قلبم وایسادد گفتم چرا این قوس ند ...

اره بابا خیالت راحت باشه،قطعا قوس داره،اینجوری صاف که نمیمونه

خودتو اذییت نکن

حرصایی که من خوردمو نخور😂صبر کن تا توی صورتت جا بیوفته

عزیزم من قبل عمل ی طرف بینیم انحراف داشت حالا همون سمت ورمش بیشتره و باعث میشه نامتقارن به نظر بیاد ...

این که اره خاله منم عمل کرده بود اینجوری بود الان یک سال گذشته میزون شده 

این که اره خاله منم عمل کرده بود اینجوری بود الان یک سال گذشته میزون شده 

اصلا انگار از شدت ورم دماغم شکل خاصی نداره ی همچین چیزی

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛