2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیج کاری باز کنید تو اینستا  البته میدونم خیلی سخته با این وضعیت اینترنت و ف ی لتر ولی خب من د ...

شوهرم نمیزاره اینستا نصب کنم، فقط ایتا دارم و روبیکا، ک تازه نصب کردم، فک کنم مخالفت کنه با نظرم😐

سلام عزیزم الان یه نگاه به کارهای شما کردم ماشاالله همه حرفه ای👏👏میشه بپرسم چطوری یاد گرفتین؟

سلام 

ممنونم 

من برای سفالگری کلاس نرفتم 

ثبت نام کردم 

ولی دیدم هیچ جوره نمیتونم از بچم دور باشم و سه ساعت در هفته برم کلاس و ... کنسل کردم کلاسمو و خودم گل خریدم و فیلم از گوگل و پینترست و ... دیدم و کار با دست و یاد گرفتم 

برای نقاشی هم یه دوره مجازی دیدم فقط 

کار ما بیشتر تجربه هست و البته دانش هم باید باشه ولی آزمون و خطا هم زیاد داشتم 

پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
شوهرم نمیزاره اینستا نصب کنم، فقط ایتا دارم و روبیکا، ک تازه نصب کردم، فک کنم مخالفت کنه با نظرم😐

اینستا بستر مناسبتریه برای دیده شدن کارات حتی با وجود ف ی لتری که الان هست . ولی خب خیلیی باید فعال باشی و مرتب پست بذاری و ...‌

پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
سلام  ممنونم  من برای سفالگری کلاس نرفتم  ثبت نام کردم  ولی دیدم هیچ جوره نم ...

موفق باشین چقدر خوب که از دوره های مجازی استفاده میکنین.من تا حالا  اموزش انلاین ندیدم.از تلاش و پشتکارتون هم لذت بردم🥰

واقعا😲من میگفتم 80*90بزارم قیمتشو، هنوز رفتم تو گوگل چیز دقیقی نیومد، فک کردم قیمتشو زیاد گذاشتم

نه اینا هنر دسته البته من توی غرفه فروش توی موزه هنر دیدم قیمت داشتن همشون کوچیک ۱۵۰ بزرگ تر اندازه بشقاب ۲۵۰