2777
2789
عنوان

متاهلااااا بیایننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 94 پست
شرط اون ها رو ول کن واسه آگاهی خودت برو ، گواهی هم نگرفتی از دکتره نگرفتی فقط برو که آشنا باشی با ن ...

با دخالت دکتر . نشنیده بودم

وای یعنی دخالت اون میوه ی گنده ی نچسب کافی نبود ؟؟

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
چون ازدواجمون سنتیه استرس دارم 

منم ازدواجم سنتی بود ولی تن به همچین خفتی ندادم تو هم نده خودتو بالا بدون 

ببین فقط اینو بهت بگم که رو موضعت خوب وایستا اگه ازت گواهی بکارت خواستن تو هم در قبااشون میگی همزمان پسرتون باید بیاد و معاینه بشه که رابطه نداشته 

مطمئن باش عقب میکشن از خاسته شون🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودم کوچیک نکردم بنابه یه دلایلی خودم لازم دیدم بگیرم که بزنم تودهن بقیه خداروشکرکاملاراضیم که ...

چیو بزنی تو دهن بقیه 😐 چرا نمیتونین با یه جمله به شما ربطی نداره دهن مردمو ببندین 

بازم هر جور خودتون صلاح میدونین

با دخالت دکتر . نشنیده بودم وای یعنی دخالت اون میوه ی گنده ی نچسب کافی نبود ؟؟

هنوز ازدواج نکرده ولی واسه یه مسئله ای رفت پیش دکتر ، دکتره معاینه کرده بود گفته بود طوریه که همسرت نمی تونه از بین ببرتش حالا چرا نمیدونم گفته بود باید بیای دکتر که کامل برداشته شه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
سه تا

بگو انگشت فا.کتو کردی دیگ😒

خونریزی و درد داشتی؟؟؟

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
مامانم برد . بعد اینکه خدارو شکر رفتم نوع دردم جوری بود که خونریزی نداشت  اگه نمی‌رفتم خودم به ...

طرز فکرامون کاملا متفاوته

وقتی رابطه نداشتی به چی شک میکردی یعنی واقعا نمیدونستی ممکنه خون نیاد ؟؟ شوهرتم رفت معاینه بشه ؟؟ زن ایرانی کی میخاد واسه خودش ارزش قائل بشه ای بابا

ازمن نخواستن ولی بابام گفت اول ببره برگه بگیره بعد اجازه میدم با خودش بیرون ببره. 

منم از دنیا بی‌خبر به شوهرم گفتم مگه بهم اعتماد نداری اون گفت اصلا نمیخواد بریم کی گفته. بعد شوهرم افتاده بود به جون مامانش من کی ازش برگه خواستم قرار گذاشتید که بریم پیش ماما. مادرشم گفته بود مامانش زنگ زده گفته اول برگه بگیریدید پدرخانمت اجازه نمیده جایی برید. 

خانوادم خواستن ماهم رفتیم. دوسال عقد بودیم موند واسه شب عروسی بچه خوبی بودیم  

ما هنوز رسم مضخرف دستمال و داریم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چیو بزنی تو دهن بقیه 😐 چرا نمیتونین با یه جمله به شما ربطی نداره دهن مردمو ببندین  بازم هر جو ...

عزیزم من قبل ازدواجم ۱ماه نامزد کردم که نامزدم توتصادف فوت کرد ووقتی برگه گرفتم نیمه ارتجاعی بود وخون کمی اومد وواسه خونواده شوهرم مهم نبود گرفتم که بعد هامشکل پیش نیاد وتوشهرهای کوچیک به توربطی نداره معنی نداره ولی کسی جزمادرشوهرم نمیدونه شوهرمم اصلاااراضی به گرفتن گواهی نبود

پسرشون خیلی مذهبیه از همین میترسم 

عزیزم واقعا رابطه با کسی نداشتی ؟ اگر فقط انگشت باشه دکتر فرقش را با رابطه تشخیص میده

اول تنها برو و نترس

حتی رابطه دارها را هم میتونن بدوزن که شوهر متوجه نشه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی