2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 42 پست
اخه پسر خوبی به نظر میومد

عزیزم شما ی مسبیر ایشون دیدی ایشون راننده اسنپ بودن شما رو رسیوندن دیگ تو زندگی هم ه نقشی دارین که بخای بدونی جوره گلم برا خودت دردسر درست نکن وقتی پول جا نزاشتی بگو مال من نبوده ممنون باز پیام داد دیگ جواب نده ...میخای باش اشنا شی اگ اون بخاد ؟نمیشه اعتماد کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم همین فکر رو میکنم بنظرت زشت برم 

عزیزم سادگی نکن خودت که میگی جا نمونده اگه مبلغ زیادیه شماره کارت بده کارت ب کارت کنه برات.اصلا شاید پول کسی دیگع باشه .

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
عزیزم سادگی نکن خودت که میگی جا نمونده اگه مبلغ زیادیه شماره کارت بده کارت ب کارت کنه برات.اصلا شاید ...

اخه دوس دارم ببنمش همش تو ذهنم هست     ولی میترسم 

اخه دوس دارم ببنمش همش تو ذهنم هست       ولی میترسم

واقعا که ...  

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
اخه جا نمونده

مترس از آنكه هاي و هوي دارد . بترس از آنكه سر به تو دارد . از همينايي كه اولش خودشونو خوش صحبت و با ادب نشون ميدن بايد ترسيد . مثل فيلم هندي ها گفته پول شما جا موند . بگو شماره كارت ميدم برام كارت به كارت كن . شماره كارت باباتو بده . بعدشم ديگه جوابشو نده . از همين خوش صحبتي ها شروع ميشه و به ماچ و بوسه ختم ميشه . اصلا تحويلش نگير . اين سياستشه كه يواش يواش طعمه رو شكار كنه . خدا ميدونه با چند نفر مثل تو همين كارو كرده . 30 تومن خرج ميكنه . ولي يه رل راحت گير مياره . حالا به اسنپي ها توهين نشه . ولي مگه دكتر يا مهندسه ؟ پولو ازش بگير و ديگه هم جوابشو نده . 4 نفر همين كارو باهاش كنن ديگه از اين ترفند استفاده نميكنه . 

به نظرتون چیکار کنم اخه پسر بدی نبود

دوس داری بری 

بگو بهش پول مطمئنم مال من نیس ولی میام ببینم چیشده 

ی ادرسم خودت بده کافه ای 

ک برین اونجا 

اگ میترسی جایی ک قرار میذاره

ناموسن ک بدون ایموجی با من چت نکنین حس میکنم لالین فقط دارین لب میزنین.😤🤦🏼‍♀️