2777
2789
عنوان

دندان

75 بازدید | 11 پست

سلام من چند سال پیش حدود ۳ سال دندونم رو عصب کشی کردم الان توی ۳ ماه دو بار هست ک عفونت شدید میکنه رفتم عکس گرفتم دکترا میگن باید دوباره عصب کشی بشه ایاه میتونم از اون دکتری ک دندونم رو عصب کشی کرده بوده و الان عفونت میکنه شکایت کنم و هزینه دوباره عصب کشی رو ازش بگیرم؟ 

منم همین مشکل رو دارم عصب کشی دوباره۵۰ ۵۰ هستش به من گفت بکش ایمپلنت کن من که فعلا نرفتم میترسم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کاشت دندون چطوری هست محکم هست؟ نمیشکنه باز نپرسیدی؟ 

نه دیگه نپرسیدم کلا از دندونپزشکی و خدماتش میترسم ففط میخوام سریع از اون فضا دور شم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔