2777
2789
عنوان

شوهر هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1885 بازدید | 35 پست
شوهرت از ایناست که فکر میکنه همه زنا میخوانش

منم بگم دیگه یه پرستار هم هیکل خودش منو آمپول زده. مرد بوده. چ ربطی داره ک بهش بگم. اصلا چرا بگم؟ مگه خوشم اومده ک بخوام تعریف کنم. چ نیازی اندام طرفو برانداز کنه و قیافش. بگه هیکل و قیافش مثل خودت بود. جدا از بر انداز کردن. مقایسه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارش کنم. میگه من ذات خراب نبست. وگرنه میرفتم باهمشون

خب از اول نباید اجازه می‌دادی با اب و تاب بیاد تعریف کنه، ی مقدار بی محلی کن، آخه آدم اذیت میشه از این حرفا ،خودش دوست داره یکی ب تو بیاد این مدلی بگه 

حالا تو چرا می خوای باهاش بری؟؟

مگه با رفتن تو درست می شه که میگی منم میام.آدم چشم هرز به شکاف دیوارم با نگاه و دید جنسی نگاه می کنه دیگه چه برسه به بقیه....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
حالا تو چرا می خوای باهاش بری؟؟ مگه با رفتن تو درست می شه که میگی منم میام.آدم چشم هرز به شکاف دیوا ...

خودشه ک مرض داره. میگه اون دکتره لوندی کرد. دکتره آمپول زن هم هیکل تو بود. دختره اومد جلو موتورم شبیه تو بود هیکل و از نظر سن . هم هیکل هم قیافه حس میکنم براش مهمه. همه رو دید میزنه. ایندفعه بهش میگم هیز بودن کارته.حس میکنم دیگه مهم نیست. چون همه کاراش تکراریه.دیگه تخمم

اینقدررررر به این حرفا وحرکاتش بی محلی کن تا خسته بشه

بفهمه حساس نیستی ول میکنه

خدانکنه بفهمه حساسی بدتر میکنه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

پسردایی من معتاده وداغون،جوونترکه بودخوشگل بودالان بخاطراعتیادش بی ریخت شده ولی اعتمادبه نفس داره وفکرمیکنه همه دخترامیمیرن براش😅کلاانگاربیشترمرداهمینجورن فکرمیکنن زنی اگه نگاشون میکنه لابددلش براش رفته😒

خودشه ک مرض داره. میگه اون دکتره لوندی کرد. دکتره آمپول زن هم هیکل تو بود. دختره اومد جلو موتورم شبی ...

توهم می زنه فکر می کنه همه می خوان باهاش باشن.بی خیال باش حالا چه گُلی به سر تو زده که بخواد همونو به سر بقیه بزنه.ارزش نداره حرص بخوری برای همچین آدمی.

یکی از شوهر عمه های منم همین جوره یا از چشم و چال بقیه می گه یا از هیکلشون به پیر زنای فامیلم رحم نمی کنه انقدر همه فهمیدن که دیگه کسی محل سگم بهش نمی ذاره و موقع مهمونیا یه گوشه می شینه کسی باهاش حرف نمی زنه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//