2777
2789

دغدغه فکری یا زمینه افسردگی و اضطراب داری؟؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزار جور خواب میبینم در مورد دختر شدن و این چیزا همش فکرم درگیره 

یه مرضی دارم همش دوست دارم تو ذهنم یه داستان ببافم قبل خوابیدن که توش دارم به زنا محبت میکنم اونام در برابر مردا طرف منو میگیرن 

منم اینطوریم 

معمولا خیییییلی دیر خوابم میبره هرکاری میکنم نمیتونم زود بخوابم اگه راه حلی پیدا کردین به منم بگین خیلی بده وقتاییکه خییییلی خسته ایی خوابت نبره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

کسی که دغدغه فکری داره نمی تونه مغزش رو بخوابونه...سعی کنین قبل خواب یه دوش بگیرین و بعدش به چیزای ارامش بخش فکر کنین نه چیزایی که براتون هیجان مثبت یا منفی داره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

منم اینطوریم  معمولا خیییییلی دیر خوابم میبره هرکاری میکنم نمیتونم زود بخوابم اگه راه حلی پیدا ...

عزیزم توام مثل منی دهنم صاف شده یهو میبینم سه ساعته دارم تو خواب به زنا انواع و اقسام کمکا رو میکنم اوناهم میگن ایشالله زود دختر میشی میای قاطی ما😂😂