باید خیلی رعایت کرد فک کنم منم جدیدا خیلی تو نخشم میخام زود بلند شه موهام بافتن خیلی تاثیر دا ...
انفاقا شنیدم وقتی مو بافته میشه ریزشش بیشتر میشه و کمتر رشد میکنه چون هوا بهشون نمیخوره
قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤
من کلاموهام خوب نیست کم پشت و وز رشدشم کمه نمیدونم چکارکنم یکی ازرویاهام موهای بلندوپرپشته
و برای وزی مو که گفتی حتما حتما روغن ارگان امتحان کن عالیه عاشقشم از موهای من خشک و وز تر تو دنیا نبود این و وقتی از حمام میای روی موی خیس بزن و حتما روش سشوار بزن پخش بشه کل سرت روغن ارگان رو از جای خوب تهیه کن نه تو دیوار
چقدرباید بمونه اخه اب پیازحتمابومیده شامپوبدون سولفات تاثیرداره
نه آب پیاز بو نمیده بعد جوشیدن بله شامپو بدون سولفات خیلی تاثیر داره توی حات موت از جنگلی کم میشه و باعث میشه هر موادی ب سرت میزنی تاثیرش از بین نره بمونه
هیچ کار شیمیایی نمیکنم ب خاطر رژیم قضایی ک گرفته بودم خیلی بدنم ضعیف شده بود و ریزش مو شدید د ...
چطور موخوره گیری بدون دستگاه انجام میدن
با شامپو هم خوب نیست چون پوست عادت میکنه به اون شامپو و اگر استفاده نکنی بیشتر میشه
قربانی باج گیری تهدید و تجا.وز بودم لطفا اگر کتابی فیلمی پادکستی چیزی راجبش خوندید بهم اطلاع بدید♥️و اشتباهاتی که کردم و باعث این اتفاق برام شد: ۱. از سر کمبود محبت با چشم بسته وارد رابطه شدم و طرفم رو نشناختم/۲.اعتماد بیجا کردم کل اطلاعاتم رو مثل خونه و قیافه بابام رو طرف داشت/۳.احمق بازی در آوردم عاتو دادم دستش مثل عکس و چیزایی که خانواده ام باهاش مشکل دارن/۴.و دقیقا اون طرف میدونست که خانواده ام تو این مورد پشتم نیستن و باعث شد که منو بی دفاع ببینه/۵.وقتی فهمیدم طرفم اشتباهه باید جدا میشدم ولی از سر دلسوزی گریه هاش و التماس هاش موندم که چوب همون رو خوردم (بقول خاله ام برای خودت دلسوزی کن مردم دلسوز خودشون هستن)/۶.تن به باج گیری هاش دادم تا جایی که نایی واسم نموند اگر تن نمیدادم و مخالفت میکردم آنقدر ضربه نمیخوردم /۷.باید از اول که تهدید و باج گیری میکرد میرفتم شکایت میکردم تا کارش به تجاوز نکشه ولی اگر کشید هم باز مستقیم میرفتم پزشک قانونی تا بتونم شکایت کنم ازش /۸.یه جمله مهم تو این شرایط که بهش رسیدم (تو کلا یکبار زندگی میکنی؛میخوای کل زندگیت رو به خفت و خاری بگذرونی و بمیری؟یا حقت رو بگیری و بمیری این دومی خیلی ارزش داره)/۹.وقتی فهمیدی طرفت مریضه حتما جدا شو:آدم من کسی بود که دنبال این بود در هر شرایطی درک بشه حتی اگر اشتباهی میکرد؛دنبال این بود بهش محبت و احترام گذاشته شه.حتی بعد ت.جاوز گفت لطفا باهام مهربون باش؛این رو نگفت چون مهربون نبودما؛اتفاقا چون بودم میخواست نگهم داره ولی دگ بریده بودم/۱۰.به اندازه ارزش بده به آدم هات که یا هوا برشون نداره یا از سر بدبختی نگهت ندارن؛آدم من بشدت کمبود محبت داشت و حاضر بود به هر وسیله ای بدستش بیاره🌱🖤
بافت مو. موخوره گیری دو الی سه هفته. شامپو مناسب جنس مو. کلی مراقبت
من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانهای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه میکنند 🪷...یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
خواسش گلم فقط قشنگ استفاده کن بی حوصله نشو ایشالله خوب شد مثل من کم کم استفاده کن ماسک مو قبل حمام میتونی استفاده کنی تو حمام بشوری ولی بیشتر از روغن درمانی استفاده کن آدم میترسه تو ماسک مد چی استفاده بشه شامپو هاتم تغیر ندی یه وقت