2777
2789
عنوان

عشق اولتون رو فراموش کردید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 40 پست

فراموش کردم و هیچ جایگاهی تو زندگیم نداره 

قبلاً تا میدیدمش یا صداش می‌شنیدم قلبم انگار می ایستاد یا به شدت میزد 

الان حتی دلم نمی‌خواد ببینمش 

همسرم خیلی خیلی خوش تیپ تر با کلاس تر عزیزتر نفس تر برام 

خوش قد و بالاست ماشالله من قربونش برم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی‌توانستم نفس بکشم من مغرور بهش زنگ زدم خودششش باورش نمیشد همیشه میگم اون آدمایی که عزیزاشون می ...

منم عزیزم مرد نمیشه ها ولی خاک سرده وگرنه ادم میمیره درسته حال نداری زندگی اولت نمیشه دیگ غم بزرگی تو دلته همش حالت خوب نیس ولی دیگ باید بخاطر این اون خانوادت تحمل کنی 

من خیلی اذیت شدم این یکسال یه ثانیه ک میگذشت از قهرمون خودمو میکشتم اشتی میکردم باش حتی اگه مقصر نبودم ولی واقعا خیلی اذیت شدم اینسری دیگ گفتم تمومش کنم کلا حتی بمیرمم نمیرسم سمتش باید بیاد متوجه اشتباهش بشه و خیلی چیزا دیگ تا برم سمتش 

حتی اسمشم به زور یادم میاد،فقط یادمه آدمی بس مزخرف و کثافت بود

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
منم عزیزم مرد نمیشه ها ولی خاک سرده وگرنه ادم میمیره درسته حال نداری زندگی اولت نمیشه دیگ غم بزرگی ت ...

خدا بیامرزه عزیزم واقعا سخته،،،،منم خواستم بفهمه ولی داشت می‌رفت اگه بهش زنگ نمیزدم می‌گفت تو می‌دونم خوشبخت میشی خاک برسرش،،،هرجا میرفتم یادم نیفتاد خواستگار دارم خوبی از هر نظر ولی نمیتونم دام گیره دیونه شدم

صبح میشه این شب...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792