2777
2789
خب اين سه ميليارد ك ميگي بدون احتساب هزينه اي هست ك بايد اونجا برا راه اندازي كار داشته باشيد؟ يا او ...

این هزینه ی همه چی بودش هم انکوباتور یا حتی هزینه ی بایومتریک و اینا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا همیشه میخای بری

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
چقدر سریع لتر اف ساپورتتون کی آماده شد؟

البته گروهی که ما واردش شدیم همچیش آماده بود فقط یه عضو میخواستن که آیلتس و دادیم سریع کار پیش رفت 

یادم نمیاد ولی خیلی سریع بود اونم 

چقدر سریع لتر اف ساپورتتون کی آماده شد؟

البته این چند مدت خیلی شانس آوردیم سریع ویزا صادر میشه حتی برای یه نفر ۳ روزه اومده

وگرنه قبلا میگفتن از بایو تا ویزا ۳۳ هفته طول میکشه زمان که قرارداد بستیم اینطوری بود 

مرسي اين سه ميليارد رو ب پول خودمون دادي؟  يا با دلار كانادا حساب كردي؟ زماني ك دلار چند بود؟

کل قراردادشان ۸۸ هزار تاست که ۳۰ هزار تاش مونده ۱۰ تارو باید آلات بدیم ۲۰ تای بعدی هم سر پی آر 

قیمت دلار هم هر سری متفاوت بوده اولیت بار یادمبود ۲۰.۴۰۰ پارسال ۱۵ اسفند ماه 

کل قراردادشان ۸۸ هزار تاست که ۳۰ هزار تاش مونده ۱۰ تارو باید آلات بدیم ۲۰ تای بعدی هم سر پی آر  ...

وای چقدر اشتباه نوشتم🤦‍♀️عزیزم میتونی متوجه شی چی نوشتم یا دوباره تایپ کنم ؟

وای چقدر اشتباه نوشتم🤦‍♀️عزیزم میتونی متوجه شی چی نوشتم یا دوباره تایپ کنم ؟

اره متوجه شدم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.